Loading...

Experian Datavask og Overvåkning

Hold din kundedatabase oppdatert og øk datakvaliteten 

Det krever ressurser for å vedlikeholde kundedata og mange bedrifter velger og ikke prioritere denne oppgaven. Ved å holde ditt kunderegister oppdatert kan du redusere problemer med identifikasjon av foretak og privat personer, dublikater og àjourhold av registertet.

Ved å tilføye data kan vi hjelpe deg med å ta bedre beslutninger.

Resultatet er:

  • Høy datakvalitet med jevnlige oppdateringer og samtidig et solid grunnlag for ansvarlig databehandling.
  • Tids og kostnadsbesbarende markesføring og salg med et godt datagrunnlag samtidig som du øker kundetilfredsheten.
  • Bedre oversikt over dine kundeforhold og redusert risiko for tap.

Vi tilbyr en rekke ulike datavasker for å tilpasse ditt behov

Regulatoriske datavasker – AML Vask

For å overholde nye anti hvitvaskingsdirektiver tilbyr vi blant annet en datavask der vi påfører     statsborgerskap/fødested samt, relle rettighetshavere.

Person og Foretaksdata

Vi oppdaterer dine data for å sørge for at du har korrekte person og foretaksdata. Dette inkluder også dødevask og reservasjoner.  Vi påfører også score og risikoklasse på din kundebase slik at du minimerer risiko for tap.

Eiendomsvask

Vi gir deg dagsaktuell eiendomsinformasjon som berører dine kunder. Vi sjekker blant annet hjemmel og heftelser på både selveierboliger og andelsboliger.

Bilvask

For å få bedre innsikt og beslutningsgrunnlag i låneprosessen gir vi deg oppdatert bildata, som blant annet inkluderer estimert verdi på bil, antall biler, antall pansatte biler og annen teknisk informasjon.

Vi tilpasser løsningen etter dine behov

Du kan sende oss en fil der du kan få fjernet dubletter, får verifisert din data, samt beriker bedriftens data. Vi finner en løsning tilpasset dine behov.

Overvåk dine forretningsforbindelser

Hver dag skjer det utallige endringer i næringslivet. Foretak går konkurs, det skjer vesentlige endringer i score, styremedlemmer byttes ut, aksjekapital endres, foretak fusjonerer og bytter navn osv.

Vi holder din bedrift oppdatert på deres forbindelser slik at dere kan minimere risikoen for tap.  Med overvåking får du kontinuerlig oppdatering på viktige endringer hos dine forretningsforbindelser.

Ønsker du mer informasjon eller et utforbliktende tilbud ta kontakt med oss i dag.

Epost: charlotte.hoydal@experian.com