Experian scorekort

Experian scorekort

Experians scorekort er laget spesielt for det norske markedet og gir deg unik kundeinnsikt slik at du kan ta bedre, og mer lønnsomme kredittbeslutninger. Experians scorekort er prediktive, det vil si at du kan forutse hvordan søkere og kunder vil oppføre seg i fremtiden.

Experian scorekort, kalt "Delphi", kombinerer kredittdata og forbrukerdata med analytisk ekspertise for å gi deg de beste løsningene på markedet. Ettersom kvaliteten på et scorekort avhenger av dataen den er basert på, blir våre scorekort kontinuerlig monitorert og utviklet for å sikre høy treffsikkerhet også over tid.

Experians scorekort forutser sannsynligheten for at kunde skal kunne møte sine økonomiske forpliktelser de neste 12 måneder. Kunden gis en score fra 0-1000 og en risikoklassifisering, som er en anbefaling om kreditt eller ikke.

Experians Delphi scorekort hjelper våre kunder med å optimalisere forholdet mellom risiko og inntjening, slik at de kan øke lønnsomheten og omsetningen ved å avslå ulønnsom kredittrisiko.

Lønnsomme kredittbeslutninger

Det kan være mye som står på spill når man skal beslutte hvem man vil ta imot som kunde. Gode beslutninger kan føre til langvarige og profitable kundeforhold, mens det motsatte øker risikoen for tap og svindel. Det tar tid, og er ressurskrevende å vurdere risikoen som er forbundet med hver enkelt søknad.

Med automatisk kontroll av kredittsøknader kan man raskere avdekke risikable søknader og sette fart på beslutningsprossessen. Det frigir også tid for risikoekspertene til å konsentrere seg om de mer kompliserte sakene.

Slik kan Experians scorekort hjelpe deres virksomhet

  • Ta bedre beslutninger – Experian Delphi scorekort gjør det mulig for våre kunder å forutse hvordan søkere og kunder innen vil oppføre seg i fremtiden 
  • Spar tid og penger!  – Experian Delphi scorekort identifiserer raskt og enkelt de gode og dårlige kundene slik at det blir færre søknader til manuell kontroll
  • Skreddersydd til virksomhetens behov – Våre scorekort kan skreddersys til dine spesifikke behov og kombineres med bedriftens egne data og kredittregler 
  • Lokal support – Experians Delphi scorekort er utviklet lokalt, og våre norske spesialister står alltid til rådighet for å bistå deg med å optimalisere din kredittpolicy

Experian scorekort- Hvilke produkter kan vi tilby?

 

Generelle henvendelser

Fyll ut skjema under så detaljert som mulig.

Ved å registrere deg til å motta kommunikasjon fra Experian vil du motta våre nyeste markedsundersøkelser og innsikt, nyheter og invitasjoner til arrangementer og webinarer. «Experian tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester».

Vi vil gjøre vårt beste for og kun sende deg kommunikasjon som vi anser å være relevante for deg og din virksomhet.

Du kan når som helst forandre mening.

  • Send

*Ta en titt på vår personvernpolicy for detaljer om bruk og lagring av dine persondata


 
Sample Title*$*Sample Description*$*/site-images/EXPERIAN_2CLR_noSM-Web.jpg*$*en_US