Kundeservice for bedrifter

Reset passord

Reset passord

Har du glemt passordet ditt og trenger et nytt et?

Slik går du frem:

  1. Gå inn på www.experian.no og klikk på Logg inn
  2. Øverst til høyre finner du påloggingsfeltene. Direkte under de kan du se en link til 'Glemt passord'. Trykk på denne.
  3. Fyll inn brukernavnet og e-postadressen din for å motta et midlertidig passord. Vært oppmerksom på at den e-postadressen som fylles i her MÅ være tilknyttet brukeren. Klikk ok.  Dersom det er en annen sin adresse som er benyttet ved opprettelsen av kontoen skal denne adressen fylles i, og det er der mailen med passord havner. Har du ikke den e-postboksen tilgjengelig skal du ta kontakt med oss på telefon.
  4. Sjekk mailboksen din. Du har etter kort tid mottatt en e-post med et midlertidig passord. Les instruksjonen for opprettelse av nytt passord nøye.
  5. Skriv inn i browseren din det samme brukernavnet som tidligere. Skriv inn det midlertidige passordet, og velg deg deretter et nytt passord. Vær oppmerksom på at det skal inneholde mellom 6-8 karakterer og kan ikke inneholde æ ø å eller spesialtegn.
  6. Dersom denne boksen vises skyldes det at du har valgt ugyldig karakterer, eller at passordet er benyttet til denne kontoen tidligere.
  7. Du er nå klar til å bruke løsningene våre.

Lykke til!

  • © Experian 2018. Alle rettigheter.