Kundeservice for privatpersoner

Ofte stilte spørsmål

Selvbetjening - Min Experian

Det eneste du trenger er din BankID

Registrer din bruker, og håndter det meste selv.

Vi hjelper deg gjerne

Kontakt oss: 815 55 420

Ring til oss

Åpningstider:
mandag-fredag
kl. 9-11 og 12-13 

Kontaktform

 

 

Hva er Min Experian?

Min Experian er en tjeneste levert av Experian AS. Tjenesten er rettet mot deg som privatperson, alt innhold er gratis. For å få tilgang til tjenesten kreves BankID, og at du oppretter deg som bruker. Register deg i dag og få tilgang til å lese dine gjenpartsbrev, administrere din kredittsperre og hente ut kredittinformasjon vi har lagret om deg.

Hvem kan kredittsjekke meg?

Retten til å foreta en kredittvurdering av deg som privatperson, utløses i de sammenhenger hvor det inngår en form for kreditt avtalen.  Det kan være når du søker om lån eller kredittkort, bestiller varer som ikke betales kontant, eller ved kjøp av abonnementstjenester som for eksempel telefoni og internett. I alle tilfeller hvor du har blitt kredittsjekket skal du motta et gjenpartsbrev som forteller deg hvem som har foretatt sjekken og hvilke opplysninger om deg som er utlevert. 

Id-tyveri er et økende problem, men med ”Min Experian” har du selv mulighet til å aktivere og deaktivere en frivillig kredittsperre. Dette forhindrer at andra kan ta opp kreditt i ditt navn. 

I tillegg bidrar du til å spare miljøet gjennom redusert papirbruk. 

  • © Experian 2018. Alle rettigheter.