Forretningstjenester som øker lønnsomheten

Experian er en globalt ledende leverandør av kredittinformasjon, analyser og markedsløsninger for å hjelpe organisasjoner til å treffe bedre og mer lønnsomme beslutninger. Formålet er å legge til rette for å treffe beslutninger med ønsket risiko og høyest mulig kommersiell og finansiell lønnsomhet.

Identifiser potensielle kunder

Identifiser de potensielle kundene som er mest lønnsomme/din neste beste kunde. Ved å bruke Experians informasjon, databaser, analyser og løsninger, kan du målrette og effektivisere identifiseringsprosessen. Optimaliser innsatsen ved å fokusere kun på de prospekts som har høyest sjanse for å konvertere. Finn ut hvilke bedrifter som har solid økonomi og dermed økonomisk egnet for kundene.

Skap lønnsomme kunderelasjoner

Tilegn deg de mest lønnsomme kundene samtidig som du minimere risikoen ved hjelp av kredittinformasjon, avansert scoring-programvare, prescreening-systemer og beslutningsverktøy. Experian tilbyr også offentlige registre, porteføljedata og risikomodelleringsverktøy.  Til sammen hjelper disse tjenestene våre kunder å tilegne seg nye kunder, automatisere prosesser og beslutninger, øke inntjeningen og redusere kostnader og risiko.

Optimaliser kundeporteføljen

Etablere gode rutiner for å håndtere kunderelasjoner. Experian tilbyr en rekke verktøy, inkludert data-og porteføljestyring og rapporteringsprogramvare, for å hjelpe deg med å få en full oversikt over kundenes kredittaktivitet og -atferd slik at du kan ta de riktige beslutningene til riktig tid overfor riktig kunde.

Debitorstyring

Automatiser og effektiviser din inkassoprosess for å få inn mer utestående gjeld fra flere kunder. Våre løsninger hjelper organisasjoner med å minimere dårlig gjeld, vedlikeholde inntektsstrømmer for fremtidig lønnsomhet og forvaltning av organisasjonen.


 
Sample Title*$*Sample Description*$*/site-images/EXPERIAN_2CLR_noSM-Web.jpg*$*en_US