Commercial Delphi

Prediktiv kredittvurdering

Commercial Delphi

Commercial Delphi er et unikt analyseverktøy som med stor presisjon kan forutsi hvordan et foretaks betalingsevne vil bli fremover.

Optimal kredittstyring

Med Commercial Delphi får du en scoring på foretak som gir deg best mulig grunnlag for å styre unna de foretakene som står ovenfor konkurs, tvangsavvikling og offentlig akkord. På bakgrunn av disse opplysningene kan du treffe bedre og mer lønnsomme beslutninger og få en optimal kredittstyring.

Hva får du med Commerical Delphi

  • En score for hvor foretaket befinner seg på en scala fra "høyest risiko" til "laveste risiko" for at dette foretaket får betalingsproblemer innenfor 12 måneder
  • Oversikt over de tre viktigste årsakene til den aktuelle scoren
  • Informasjon om policyregler og andre viktige forhold

Den mest pålitelige informasjonen

Commercial Delphi er resultatet av mange års utvikling av Experians databaser, klassifiseringsalgoritmer og scoringsteknikker, og er banebrytende innenfor scoring. Delphi-scoren har vært brukt i flere år i utlandet. Som et internasjonalt selskap har derfor Experian kunnet dra viktige erfaringer fra andre land i arbeidet med å utvikle den norske score-modellen. Delphi består av en avansert matematisk modell og en stor mengde velvalgt data fra Experians databaser. Resultatet er scoremodellen Commercial Delphi, som er helt enestående på det norske markedet.

Dekningsområde

En Commercial Delphi score kan beregnes på 775104 av alle norske foretak. Det kan være vanskelig å lage en valid kredittvurdering av et enkelt-personsforetak som ikke er regnskapspliktig. Med Commercial Delphi er det mulig å få en valid score også på disse foretakene.

Øyeblikkelig tilgang

Du kan hente Commercial Delphi-score direkte gjennom vår standard online løsning CreditOnline, eller du kan velge å få opplysningene inn i din bedrifts systemer som en integrert løsning.

Jeg ønsker mer informasjon

Fyll ut skjema og send inn så kontakter vi deg snarlig.

  • Send

* Disse feltene må fylles i.

  • © Experian 2018. Alle rettigheter.