Hva passer for din bedrift?

Vi leverer informasjons-og analyseløsninger som hjelper deg med å treffe bedre og godt kvalifiserte beslutninger. Resultatet er økt salg, mer målrettet markedsføring og redusert risiko for tap.

Kredittsjekk og overvåking

Kredittsjekk og overvåk

Hver dag går 20 norske foretak konkurs. I tillegg er cirka 200.000 norske privatpersoner registrert med betalingsanmerkninger.

Unngå dårlige betalere ved å kredittvurdere, og få rask tilgang til informasjon om dine forretningsforbindelser. Slik kan du ta objektive og velbegrunnede kredittbeslutninger når som helst.

Analyse og dokumentasjon

Analyse og dokumentasjon

Det er viktig å ha objektiv dokumentasjon på et selskaps økonomi når man skal inngå et nytt samarbeid eller fortsettelse av et eksisterende. Enten dette gjelder ditt eget selskap ved anbud eller ved søknad om lån, eller for å få grundigere informasjon om andre selskaper.

Identifiser potensielle kunder

Identifiser potensielle kunder

Ved å bruke Experians informasjon, databaser, analyser og løsninger, kan du målrette og effektivisere identifiseringsprosessen. Optimaliser innsatsen ved å fokusere kun på de prospects som har høyest sjanse for å konvertere. Finn ut hvilke bedrifter som har solid økonomi og dermed økonomisk egnet for kundene. 

Optimaliser kundeporteføljen

Experian tilbyr en rekke verktøy, inkludert data-og porteføljestyring og rapporteringsprogramvare, for å hjelpe deg med å få en full oversikt over kundenes kredittaktivitet og -atferd slik at du kan ta de riktige beslutningene til riktig tid overfor riktig kunde.

Generelle henvendelser

Fyll ut skjema under så detaljert som mulig.

Ved å registrere deg til å motta kommunikasjon fra Experian vil du motta våre nyeste markedsundersøkelser og innsikt, nyheter og invitasjoner til arrangementer og webinarer. «Experian tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester».

Vi vil gjøre vårt beste for og kun sende deg kommunikasjon som vi anser å være relevante for deg og din virksomhet.

Du kan når som helst forandre mening.

  • Send

*Ta en titt på vår personvernpolicy for detaljer om bruk og lagring av dine persondata


 
Sample Title*$*Sample Description*$*/site-images/EXPERIAN_2CLR_noSM-Web.jpg*$*en_US