Experian internasjonalt

Globalt er Experian det ledende selskapet innenfor informasjonstjenester, og vi leverer data og analytiske verktøy til kunder over hele verden. Vi hjelper organisasjoner å håndtere kredittrisiko, forhindre svindel, drive målrettet markedsføring og med å automatisere viktige beslutningsprosesser. Vi hjelper også privatpersoner med å sjekke egne kredittopplysninger, administrere egen kredittsperre, samt beskytte mot identitetstyveri. Vår visjon er at Experians medarbeidere, data og teknologi blir en nødvendig del av enhver stor forbrukerøkonomi.

Hovedaktiviteter

Experians data og analytiske verktøy forbedrer kvaliteten og hastigheten på beslutningsprosesser i de største forbrukerøkonomier i hele verden.

Vi hjelper organisasjoner å håndtere kredittrisiko, forhindre svindel, samt øke inntekter og kundelojalitet. Vi hjelper også privatpersoner til å administrere sin kredittprofil og beskytte mot identitetstyveri.

Vår virksomhet er delt inn i fire områder: Credit Services, Decision Analytics, Marketing Services og Consumer Services.

Experian worldwide

Experian består av rundt 17,000 ansatte i 39 land. Vi har hovedkontor i Dublin (Irland), samt operative hovedkontorer i Nottingham (UK), California (USA) og São Paulo (Brasil). Experian er listet på London Stock Exchange (EXPN) og er en del av FTSE 100 Index. Den samlende omsetningen for finansåret som endte 31. mars 2015 var  US $4,8 mia.

Se vår dokumentar
Les mer om Experian worldwide