Experian er verdens største leverandør av data, analyse og statistiske modeller. Vi hjelper bedrifter med å styre kredittrisiko, forebygge svindel, målrette markedsføring og automatisere beslutningsprosesser. Vi hjelper også enkeltpersoner med å kontrollere deres kredittscore og beskytte seg mot identitetstyveri. Experian ble i 2015 kåret til et av verdens mest innovative selskaper av Forbes magazine.

Experian består av rundt 17,000 ansatte i 38 land. Vi har hovedkontor i Dublin (Irland), samt operative hovedkontorer i Nottingham (UK), California (USA) og São Paulo (Brasil). Experian er listet på London Stock Exchange (EXPN) og er en del av FTSE 100 Index. Den samlende omsetningen for finansåret som endte 31. mars 2015 var  US $4,8 mia.

Ønsker du vite mer om Experian på globalt plan kan du besøke www.experianplc.com. Du er også velkommen til å se dokumentaren 'Inside Experian'.


Experian i norden

I norden er Experian representert i Danmark og Norge. Den nordiske organisasjonen er en del av EMEA (Europa, Midtøsten og Afrika). I Norge har Experian hovedkontor i Oslo, og et kontor i Moss.


 
Sample Title*$*Sample Description*$*/site-images/EXPERIAN_2CLR_noSM-Web.jpg*$*en_US