Vær trygg på dine beslutninger

Bestill en gratis konsultasjon

Klikk for å bestille en gratis konsultasjon med en av våre dyktige konsulenter.

Webinar

Klikk her for å forstå hvordan du kan skape innsikt fra dine kundedata.

Se videoen

PowerCurve Platform video

PowerCurve™

Avansert, automatisert og dynamisk beslutning gjennom kundens livssyklus

Organisasjoner er ute etter de beste metodene for å oppnå lønnsom vekst, og interessen rundt hver enkelt kundebeslutning er økende. I en hverdag med tilgang til mye data, økende konkurranse, regulatorisk press og høyere forventninger fra forbruker, vil nøkkelen til lønnsom vekst være evnen til å utnytte verdien i tilgjengelig data til å ta smartere beslutninger. Samtidig er det viktig at prosesser optimaliseres og at nye, komplekse retningslinjer følges. 

Introduksjon av PowerCurve™

PowerCurve™ tilfører smidighet, fleksibilitet, kontroll og innsikt i dine beslutningsprosesser. Med PowerCurve fra Experian kan du ta ut verdien som ligger i dine data og benytte den til å gjøre nøyaktige, analyse-baserte beslutninger - raskt, effektivt og repetitivt.  Samtidig vil du styrke dine beslutningstakere til å bedre spå kundeatferd, forutse endringer, redusere risiko og drive strategiske beslutninger når du anskaffer, administrerer og utvikler kunder.

Global innovasjon og lokal ekspertise

Fra en markedsleder med bred markedskunnskap, global rekkevidde og mye erfaring, er Experians evne til å kombinere global kunnskap med lokale ekspertise uten sidestykke. Experian har 30 års erfaring med å levere gode beslutningsverktøy – dette bærer PowerCurve preg av. Med PowerCurve får du en global plattform som er lett å skalere til et sentralisert nivå som møter lokal lovgivning.

En kraftig, innovativ og modulbasert plattform for beslutningsledelse, som benyttes gjennom hele kundens livssyklus. PowerCurve tilbyr overlegen funksjonalitet, og gjennom kombinasjonen av analyser, data intelligence og operasjonelle utførelser samlet på én plattform, gir PowerCurve deg bedre kontroll over alle kundeinteraksjoner. Dette hjelper organisasjonen med å foreta innsiktsfulle kundebeslutninger - trygt og konsekvent, raskt og kostnadseffektivt.

PowerCurve er spesielt utviklet slik at du kan operere i samsvar med lover og regler, og med fokus på kostnadsbesparelser og kundeservice. I motsetning til lignende verktøy som er tilgjengelig på markedet, krever ikke PowerCurve tung og kostbar tilpasning som generiske løsninger ofte gjør. Siden løsningen er skalerbar, kan du bygge den opp og modifisere den i takt med at virksomheten din vokser.

PowerCurve kan installeres i bedriftens eget IT-miljø og integreres med eksisterende programvarer. Alternativt kan PowerCurve leveres som en tjeneste fra et sikkert driftsmiljø fra ett av våre datasentre rundt om i verden.

  • Automatisere kundetilgang og sammenstille data for bedre segmentering og målrettet kommunikasjon
  • Implementere beslutningsstrategier hurtig og enkelt, for å øke veksten på bunnlinjen
  • Skape kundeprofiler gjennom intelligente analyser, for å forstå eksisterende relasjon og risikonivå
  • Maksimere kundetilgang og innfordring, samt redusere risiko
  • Raskt integrere data og analyser i dine beslutningsprosesser
  • Konsekvent komme med komplekse kundebeslutninger - kostnadseffektivt og enkelt
  • © Experian 2019. Alle rettigheter.