Sett fart på å få nye kunder

PowerCurve™ Originations – for utlån til forbrukere

Det trenger ikke være komplisert å skaffe nye kunder

Lånebehandling for forbrukere er ikke enkelt lenger.  Regulatorisk press, krevende kunder og mer konkurranse utfordrer alle typer utlånere.

Dette blir ofte gjort verre ved bruk av gamle systemer for lånebehandling som ikke holder følge med et endrende marked. Resultatet av disse forholdene er begrenset vekst og løsningen er vanligvis en investering i oppdatert teknologi for lånebehandling. Men dette er også i ferd med å bli mer og mer vanskelig.

Den høye kostnaden av eierskap, lange leveringssykluser og konkurrerende prioriteringer kan fort komme i veien for fremgang.

Vi introduserer PowerCurve Originations for utlån til forbrukere

PowerCurve Originations overkommer disse hindringene med en omfattende løsning utviklet for organisasjoner som vil bruke en beste praksis-tilnærming til behandlingsprosessen.

Forhåndskonfigurerte maler for spesifikke produkter og låneprosesser er blitt utviklet basert på vår inngående erfaring med lånebehandling, noe som fjerner behovet for omfattende tilpasning. Dette fører til raskere tilgang til markedet, og fremskynder verdiskapning.

I tillegg har vårt progressive moduldesign fleksibilitet til å tilpasses et komplisert landskap, og bringer tilbake effektivitet, reaksjonsevne og vekst i utlånsprosessen.

Global innovasjon med lokal ekspertise

Våre ekspertteam hjelper kunder med å navigere det stadig endrende landskapet knyttet til anskaffelser av nye kunder. Nye kanaler og produkter, endringer i forbrukeratferd og økte regulatoriske krav er noen av de mest presserende bekymringene som vi håndterer daglig når vi jobber med kunder for å drive frem mer verdi fra deres kundeanskaffelsesprosesser. Så enten behovet er en beskjeden forbedring av en eksisterende prosess eller en omfattende, ende-til-ende-løsning, gjør vår teknologi og vårt samarbeid kunder i stand til å nå sine mål for kundeanskaffelser.

Hvordan det fungerer

PowerCurve Originations forhåndskonfigurert for utlån til forbrukere er et enkelt verktøy som administrerer strategier og prosesser, aksepterer søknader fra flere kanaler og tilbyr databerikelse for å forbedre søkerinformasjon. Det er forhåndskonfigurert, basert på beste praksis i bransjen, for utlånsprodukter til forbrukere, slik som kredittkort, personlige lån, boliglån og billån. Verktøyet automatiserer datainnsamling og datadirigering i tillegg til å koble til datakilder fra kredittbyråer.

Funksjoner

 • Forhåndskonfigurert applikasjon for utlån til forbrukere basert på beste praksis som krever minimal tilpasning
 • Formålstilpasset løsning fremskynder implementering, men tillater likevel ytterligere konfigurering av kunde
 • Prosesstyring for lånebehandling muliggjør utførelse i flere kanaler, samt konsekvent saksbehandling for forbedret produktivitet og samsvar
 • Strategiledelse tilbyr en robust motor med spesifikke forretningsregler for lånebehandling og innebygget testing
 • Datatilkobling og databerikelse utnytter kraften av data på tvers av flere byråer og supplerende ressurser
 • Omfattende plattform som på en fleksibel og dynamisk måte kan vokse over tid etter hvert som forretningskravene utvikler seg

Fordeler

 • Utnytter ledende lånebehandlingsteknikker basert på beste praksi
 • Øker godkjenningsrater og skaffer flere kunder
 • Reduserer kundeanskaffelseskostnader
 • Forbedrer kundeopplevelsen
 • Gir fleksibiliteten til å reagere på markedsmuligheter og regulatoriske endringer
 • Bruker IT-ressurser effektivt

Ta kontakt for å finne ut hvordan PowerCurve Originations kan hjelpe med din organisasjon.

Bestill en gratis konsultasjon

Fyll ut skjemaet under og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.

 • Send
 • © Experian 2018. Alle rettigheter.