SKAFF NYE KUNDER - KOSTNADSEFFEKTIV

Bestill en gratis konsultasjon

Klikk for å bestille en gratis konsultasjon med en av våre dyktige konsulenter.

Webinar

Klikk her for å forstå hvordan du kan skape innsikt fra dine kundedata.

Se videoen

PowerCurve Platform video

PowerCurve™ Originations

Håndter kompleksiteten rundt å skaffe nye kunder

Dagens marked blir stadig mer komplekst og endrer seg raskere enn noen gang før. Situasjonen utfordrer bedriftenes lønnsomhet og skaper et nytt risikobilde. Konkurransen er tøff og regelverket i stadig endring. Samtidig har kravene fra forbrukerne blitt høyere, ettersom de sitter på mer informasjon og med det forventer mye mer enn tidligere.

For å oppnå lønnsom vekst, kreves det en tilnærming til lånesøknadsprosessen som skaper effektivitet og kontroll. Du trenger fleksibilitet og smidighet for å møte kundens forventninger, samtidig som du opererer i henhold til gjeldende regelverk. Kunder må engasjeres med skreddersydd og relevant informasjon, for å generere høyere avkastning på markedsføringstiltak.

Introduksjon av PowerCurve ™ Originations

Drevet av avanserte, analysebaserte strategier, gjør PowerCurve™ Originations det mulig å forstå verdien av potensielle kunder, slik at du kan ta raskere og mer nøyaktige beslutninger, samt ha kontroll over kostnader. Med PowerCurve Originations kan du ta bedre beslutninger i lånesøknadsprosessen, noe som bedrer lønnsomheten og påvirker vekst på bunnlinjen – raskt og enkelt!

Hvordan fungerer det?

Ved å automatisere knytningen av data mellom kredittbyråer og kundekilder, gir PowerCurve Originations din bedrift utvidede dataressurser og en bedre oversikt over potensielle kunder. Kombinert med kraftige funksjoner for beslutningsstøtte, samt synlig sanntidsinformasjon om kunden, skaper PowerCurve Originations fleksibiliteten du trenger for dynamiske beslutninger i lånesøknadsprosessen.

Med PowerCurve Originations kan du:

 • Bedre lønnsomheten
 • Oppnå fleksibilitet til å respondere raskt på endrede markedsforhold
 • Redusere beslutningstiden og forbedre kundeopplevelsen
 • Øke effektiviteten
 • Redusere kostnader i lånesøknadsprosessen
 • Håndtere kredittrisiko og svindel mer effektivt
 • Tilfredsstille krav i forhold til regelverket

Experian Decision Analytics har mer enn 30 år med erfaring i å berike kundedata og produsere meningsfulle analyser for å hjelpe bedrifter med å skape lønnsomme kunderelasjoner. Med PowerCurve Originations kan du enkelt og kostnadseffektivt skaffe de riktige kundene, bedre lønnsomheten og bygge levetidsdyktige kundeforhold.

PowerCurve Originations Pre-Configured

PowerCurve
         Originations Pre-Configured

PowerCurve Originations forhåndskonfigurert for utlån til forbrukere er et enkelt verktøy som administrerer strategier og prosesser, aksepterer søknader fra flere kanaler og tilbyr databerikelse for å forbedre søkerinformasjon.

 • © Experian 2018. Alle rettigheter.