Driv lønnsomhet med trygg beslutningstaking

Bestill en gratis konsultasjon

Klikk for å bestille en gratis konsultasjon med en av våre dyktige konsulenter.

Webinar

Klikk her for å forstå hvordan du kan skape innsikt fra dine kundedata.

Se videoen

PowerCurve Platform video

PowerCurve™ Strategy Management

Skap vekst på en kunde av gangen

Bedre kundebeslutninger bidrar med en betydelig kraft for å forbedre resultatene. Målrettede, veloverveide beslutninger som leveres konsekvent gjennom kundens livssyklus, kan virkelig drive lønnsomheten i dagens stadig mer konkurranseutsatte marked.

For å øke hastigheten i forbedringsprosessen og skape raskere avkastning på investeringen, trenger du gode og effektive metoder for utvikling og implementering av innsiktsfulle beslutningsstrategier.

Introduksjon av PowerCurve ™ Strategy Management

PowerCurve ™ Strategy Management gir bedrifter muligheten til raskt og enkelt å utvikle mer innsiktsfulle beslutningsstrategier overfor kunder. Med en kombinasjon av avanserte analyser og gode beslutningsstrategier, hjelper denne løsning bedrifter å yte bedre.  Med målrettet, dynamisk og trygge kundebeslutninger bidrar det til at du forblir konkurransedyktig og til at lønnsomheten forbedres.

Hvordan virker det?

PowerCurve Strategy Management bruker avanserte analyser for å hente ut verdien i dine data og forvandle den til innsikt, identifisere potensielle inntekter og potensiell risiko knyttet til hver enkelt kundeinteraksjon.

Løsningen knytter strategidesign tett sammen med strategisk utførelse. Slik får du en rask og smertefri implementering, og uovertruffen ytelse på overvåking av resultater sammenstilt med dine strategier. Denne sløyfearkitekturen forbedrer dine test-og-lære sykluser. Den hjelper deg også å tidlig gjenkjenne signaler på endringer i markedet og blant kundene dine, slik at du raskere kan tilpasse din beslutningsstrategi for å unngå negative virkninger og dra nytte av de nye mulighetene.

Med PowerCurve Strategy Management kan du:

  • Lett innlemme nye beslutningsmuligheter i eksisterende IT-miljø
  • Yte bedre beslutninger og ROI i hele organisasjonen
  • Akselerere time-to-market og øke den totale produktiviteten
  • Redusere krav til interne ressurser, analytikere og IT
  • Raskt designe, teste og avgrense beslutningsstrategier internt
  • Oppnå en bedre balanse mellom risiko og belønning
  • Bedre forstå kundene dine og møte deres behov

Experian Decision Analytics har mer enn 30 år med erfaring i å berike kundedata og produsere meningsfulle analyser for å hjelpe bedrifter med å skape lønnsomme kunderelasjoner. Med PowerCurve Strategy Management kan du forbedre prosesser for å erverve nye og lønnsomme kunder, portefølje- og gjeldsstyring beslutninger.

  • © Experian 2018. Alle rettigheter.