Experians presserom

RELEVANTE NYHETER FRA EXPERIAN

Experian på innovasjonstoppen

10-09-2015

Experian er ranket som Europas mest innovative selskap i bransjekategorien analyse- og forskning, i følge magasinet Forbes.  

- Jeg er stolt av at selskapet får anerkjennelse for å være innovative. Vi arbeider hele tiden med å forbedre oss, og markedet vil få se flere lanseringer og utviklingsprosjekter fra oss i nær fremtid. Vi jobber for at vår teknologi og våre analyser skal gjøre en forskjell for forbrukere og selskaper rundt om i verden – også her i Norge, sier Frode Berg, administrerende direktør i Experian Norge. 

Forbes magasin plukker hvert år ut verdens 100 mest innovative selskaper. På topp av listen , uavhengig av bransjekategori,  finner vi Tesla Motors. Globale giganter som Amazon, Netflix og Visa er også med blant verdens 100 mest innovative selskaper som Forbes har plukket ut. Experian er kårets til Europas mest innovative selskap innen sin bransjekategori, og totalt nummer 88 på den bransjeuavhengige listen. Selskapet er med på topp 100-listen for andre året på rad. 

- Selv om vi i Norge representerer en flik av vår global aktivitet, merker vi hver dag styrken i det internasjonale nettverket og innovasjonskraften i organisasjonen, sier Berg. 

Forbes topp 100-liste er laget ved at investorer plukker ut selskaper de mener er mest innovative. Innovasjonen kan gå ut på lansering av nye produkter og tjenester eller forventning om å kunne innta nye markeder og vokse. Graden av avkastning på tidligere innovasjoner og hvor mye av overskuddet som reinvesteres i selskapet er også tatt hensyn til  i kåringen. 

Lenke til Forbes liste over verdens 100 mest innovative selskaper:

http://www.forbes.com/innovative-companies 

For ytterligere informasjon

Kontakt Frode Berg, administrerende direktør Experian, mobil 97598037

------

Om Experian

Experian er verdens største leverandør av kreditt-, analyse og markedsinformasjon til bedrifter. Vi hjelper våre kunder med verktøy som bidrar til å treffe bedre og mer lønnsomme beslutninger.

Experian plc er listet på London Stock Exchange (EXPN), og er en del af FTSE 100-indekset. Den samlede omsetning for finansåret som endte 31. mars 2015 var 4,8 mia. USD. Experian består av 17.000 ansatte i 39 land og har hovedkontorer i Dublin, Nottingham, Costa Mesa (California) og Sâo Paulo (Brasil).

Experian i Norden

I Norden er Experian representert i Norge, Danmark og Estland. Den nordiske organisasjon er en del av EMEA (Europa, Midtøsten og Afrika). I Norge har Experian kontor i Oslo og Moss, med tilsammen 55 ansatte.

  • © Experian 2018. Alle rettigheter.