Presse

Nyheter i markedet og om Experian

Presse

Experian er globalt den største aktøren i markedet innen området kreditt- og markedsinformasjon. I Norden er vi representert i Norge, Danmark og Estland. Den Nordiske organisasjonen er en del av EMEA (Europa, Midtøsten og Afrika).

Pressearkiv

Finn pressemeldinger og konkursstatistikker fra tidligere år.

Mediearkiv

Her finner du Experian logo og bilder av nøkkelpersoner til bruk i ditt pressearbeid.

Experian er verdens største leverandør av data, analyse og statistiske modeller. Vi hjelper bedrifter med å styre kredittrisiko, forebygge svindel, målrette markedsføring og automatisere beslutningsprosesser. Vi hjelper også enkeltpersoner med å kontrollere deres kredittscore og beskytte seg mot identitetstyveri. Experian ble i 2014 kåret til et av verdens mest innovative selskaper av Forbes magazine.

Experian består av rundt 17,000 ansatte i 39 land. Vi har hovedkontor i Dublin (Irland), samt operative hovedkontorer i Nottingham (UK), California (USA) og São Paulo (Brasil). Experian er listet på London Stock Exchange (EXPN) og er en del av FTSE 100 Index. Den samlende omsetningen for finansåret som endte 31. mars 2015 var  US $4,8 mia. I norden er Experian representert i Danmark, Norge og Estland. Den nordiske organisasjonen er en del av EMEA (Europa, Midtøsten og Afrika). I Norge har Experian hovedkontor i Oslo, og et kontor i Moss. Vi har i dag 55 ansatte.

  • © Experian 2018. Alle rettigheter.