Experians presserom

RELEVANTE NYHETER FRA EXPERIAN

Sjefanalytiker går fra Lindorff til Experian

01-10-2015

Nils Staib er ansatt som sjefanalytiker i Experian. Staib kommer fra stillingen som analysesjef i Lindorff og er regnet som en av Norges fremste innen risikostyring, inkasso og analyse.

- Experian er et selskap jeg virkelig har lyst til å jobbe for. Globalt er Experian ledende på analyse og risikostyring. Jeg ønsker å bruke disse mulighetene for å videreutvikle selskapets tjenester overfor norske kunder, Nils Staib.

Staib tiltrer i stillingen 1. oktober. Han har lang og bred erfaring innen området risikostyring, inkasso og analyse. Staib har tidligere arbeidet i NetCom, Ikano Bank, Europay (SEB Kort), yA-bank, og kommer nå fra stillingen som analysesjef i Lindorff

- Denne ansettelsen representerer et stort kompetanseløft for den norske delen av selskapet. Staib vil bli en kjemperessurs for oss. Analysekompetansen hans er unik i Norge og kundene våre vil fort kunne dra nytte av hans innsikt, sier administrerende direktør i Experian, Frode Berg.

For ytterligere informasjon

Frode Berg, administrerende direktør Experian, mobil 97598037
Nils Staib, sjefanalytiker Experian, mobil 92821000

------

Om Experian

Experian er verdens største leverandør av kreditt-, analyse og markedsinformasjon til bedrifter. Vi hjelper våre kunder med verktøy som bidrar til å treffe bedre og mer lønnsomme beslutninger.

Experian plc er listet på London Stock Exchange (EXPN), og er en del af FTSE 100-indekset. Den samlede omsetning for finansåret som endte 31. mars 2015 var 4,8 mia. USD. Experian består av 17.000 ansatte i 39 land og har hovedkontorer i Dublin, Nottingham, Costa Mesa (California) og Sâo Paulo (Brasil).

Experian i Norden

I Norden er Experian representert i Norge, Danmark og Estland. Den nordiske organisasjon er en del av EMEA (Europa, Midtøsten og Afrika). I Norge har Experian kontor i Oslo og Moss, med tilsammen 55 ansatte.

  • © Experian 2018. Alle rettigheter.