Experians presserom

RELEVANTE NYHETER FRA EXPERIAN

Nordic Credit Alliance – Et nytt partnerskap i det nordiske informasonsmarkedet

Pressemelding – Juni 2014

Det nordiske markedet er i endring. Den økonomiske interaksjonen mellom landene har blitt betydelig, og handelen mellom landene omfattende. I lys av denne utviklingen er det nå avgjørende for en nordisk bedrift å ha enkel tilgang til kredittopplysninger på tvers av landegrensene for å lykkes.

For å møte markedets behov, har Asiakastieto, UC og Experian etablert Nordic Credit Alliance - et sterkt partnerskap blant markedsledende operatører i hele regionen.  Dette for å gi kundene et unikt sett av kredittinformasjonsprodukter og tjenester på bedrifter og forbrukere over hele Danmark, Finland, Norge og Sverige. Sammen kan Nordic Credit Alliance bidra med kredittinformasjon på mer enn 3 millioner bedrifter og 15 millioner forbrukere i de fire nordiske landene.

“Jeg er veldig fornøyd med lanseringen av The Nordic Credit Alliance. Jeg er også sikker på at den nordiske alliansen kan tilby informasjon av den beste kvalitet, de beste løsningene og den beste kompetansen i hvert av de nordiske landene, sier Tina Sandnes Rellsve, Head of Credit Services "

“Takket være samarbeidet mellom Asiakastieto, Experian og UC, er Nordic Credit Alliance virkelig nordisk, med en sterk lokal tilstedeværelse i hvert marked. Nordic Credit Alliance vil være en one-stop-shop, med én enkel tilgang til informasjon på tvers av landene. Vi vil være i stand til å tilby den mest omfattende og pålitelig informasjon tilgjengelig over hele Danmark, Finland, Norge og Sverige sier Tina Sandnes Rellsve"

For mer informasjon

Tina Sandnes Rellsve
Head of Credit Services, Experian Norge
+47 95 23 55 61
www.experian.no/nordicalliance

UC AB - Sveriges største og ledende bedrifts- og kredittopplysningsbyrå, eid av de største svenske bankene. Vi støtter mer enn 10 millioner finansielle og kommersielle beslutninger hvert år. Våre kunder er lokalisert over hele verden og omfatter alle typer bedrifter, banker og finansieringsselskaper. Vi tilbyr kredittrapporter og overvåking, samt kvalifisert økonomisk analyse. Grunnlagt i 1977 UC. Hovedkontor i Stockholm, Sverige

Asiakastieto er Finlands ledende leverandør av bedrifts- og kredittopplysninger. Asiakastieto har en andel på mer enn 70 % av det finske kredittinformasjonsmarkedet, hvor selskapet er ledende på privat kredittinformasjon. Grunnlagt i 1961 av en gruppe finske banker, grossister og butikkjeder, har Asiakastieto en diversifisert base av kunder som dekker et bredt spekter av bransjer.

Experian er et globalt ledende selskap innenfor informasjonstjenester, som leverer data og analytiske verktøy til kunder i mer enn 65 land. Experian plc er notert på London Stock Exchange (EXPN) og er en bestanddel av FTSE 100-indeksen.
Experian AS er Danmarks ledende leverandør av tjenester rundt forretnings- og forbrukerinformasjon, og har vært operativ siden 1997. Experian RKI er det største registeret over dårlige betalere i landet. Experian Danmark har kontorer i København (hovedkontoret) og i Silkeborg. Experian A/S Norge tilbyr bedrifter, banker og finanssektoren med en omfattende database

  • © Experian 2018. Alle rettigheter.