Experians presserom

Relevante nyheter fra Experian

Pressemeldinger 2013

Godt rustet for et lite fall i den økonomiske temperatur

28. November 2013

Experian ser løpende på en rekke parametere som avdekker sunnhetstilstanden i norsk næringsliv. For tiden ser vi en liten økning i antall konkurser, og kombinert med et fall i nyetableringer og dalende boligpriser, står Norge muligens overfor en liten svingning i den økonomiske temperaturen.

Les hele saken

Hva skjer når det ekstreme blir normalt?

28. November 2013

Det er et velkjent fenomen at når vi utsettes for ekstreme forhold, tilpasser vi oss og blir i stand til å takle nettopp de problemer vi møter på en effektiv måte. Det samme gjør seg gjeldende for vår finansielle virkelighet.

Les hele saken

Økning blant dårlige betalere i energisektoren

28. November 2013

Antallet dårlige betalere i Norge har økt jevnt siden starten av den globale finanskrisen i 2008, men ikke alle sektorer er berørt på samme måte. Ifølge data fra Experian, global markedsleder og leverandør av kredittinformasjon, står energisektoren alene for 0,1 % av de som ikke gjør opp for seg.

Les hele saken

Big data rykker oppover på telebransjens agenda

25. Oktober 2013
Spør man toppledere i telesektoren, er ”big data”, kundeomsetning og svindel noen av utfordringene som står øverst på bransjens agenda akkurat nå. Det viser en internasjonal undersøkelse fra data- og analysevirksomheten Experian.

Les hele saken

Experian styrker global ID-verifikasjon med nye data fra Danmark og Nederland

19. August 2013
Data- og analyseselskapet Experian har utvidet sine internasjonale datakilder i forhold til ID-verifikasjon ved å tilføre omfattende data fra Danmark og Nederland til sin globale ID-verifikasjonsplattform, Prove-ID.

Les hele saken

Konkursstatistikk 2012

I 2012 ble det registrert nesten 4.700 konkurser og tvangsavviklinger, en nedgang på ca 650 fra året før. 

Les hele saken

  • © Experian 2018. Alle rettigheter.