Konkurrentanalyse

Konkurrentanalysen viser regnskaps- og nøkkeltallene til en utvalgt virksomhet nøye sammenlignet med de nærmeste konkurrentene

  • Vet du hvilke konkurransefortrinn dere har i forhold til konkurrentene?
  • Vet du hvor konkurrentene er bedre enn dere?
  • Vet du om dine ansatte er like lønnsomme som hos konkurrentene?
  • Vet du nok om din markedsandel?

Hva er inkludert i konkurrentanalysen?

Konkurrentanalysen er en skreddersydd analyse hvor man har mulighet til å definere de viktigste konkurrentene på markedet, og sammenligne dem på en rekke vesentlige økonomiske faktorer. Du kan velge inntil fem virksomheter- så lenge de har offentlig tilgjengelige regnskaper.

Du får alle nøkkeltall illustrert i grafer, slik at du enkelt ser hvordan du ligger an i forhold til dine konkurrenter. Rapporten sammenligner selskapenes status primært i henhold til de siste offisielle regnskapene, men sammenligner også utviklingen inntil siste fem år. Konkurrentanalysen kårer den sterkeste virksomheten innenfor disiplinene "størrelse", "best i vekst", "lønnsomhet og effektivitet" samt "konsolidering".

Hva brukes en Konkurrentanalyse til?

Fremtiden til din virksomhet er ikke bare avhengig av din egen evne, men også av dine konkurrenters adferd i det marked du opererer i. Vet man mer om konkurrentene er man bedre forberedt på å takle utfordringer man møter fra markedet.

Konkurrentanalysen kartlegger og sammenligner selskapets status i henhold til lønnsomhet, effektivitet, utvikling, størrelse samt markedsposisjon.Den fremhever styrker og svakheter din virksomhet har i forhold til dine konkurrenter, og hjelper deg med beslutningsgrunnlaget du trenger for å ta de rette strategiske valgene for din bedrift.

Generelle henvendelser

Fyll ut skjema under så detaljert som mulig.

Ved å registrere deg til å motta kommunikasjon fra Experian vil du motta våre nyeste markedsundersøkelser og innsikt, nyheter og invitasjoner til arrangementer og webinarer. «Experian tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester».

Vi vil gjøre vårt beste for og kun sende deg kommunikasjon som vi anser å være relevante for deg og din virksomhet.

Du kan når som helst forandre mening.

  • Send

*Ta en titt på vår personvernpolicy for detaljer om bruk og lagring av dine persondata

 


 
Sample Title*$*Sample Description*$*/site-images/EXPERIAN_2CLR_noSM-Web.jpg*$*en_US