Konkurrentanalyse

Hvor er du bedre enn dine konkurrenter?

 

Konkurrentanalyse

Konkurrentanalysen viser regnskaps- og nøkkeltallene til en utvalgt virksomhet nøye sammenlignet med de nærmeste konkurrentene

  • Vet du hvilke konkurransefortrinn dere har i forhold til konkurrentene?
  • Vet du hvor konkurrentene er bedre enn dere?
  • Vet du om dine ansatte er like lønnsomme som hos konkurrentene?
  • Vet du nok om din markedsandel?

Hva er inkludert i konkurrentanalysen?

Konkurrentanalysen er en skreddersydd analyse hvor man har mulighet til å definere de viktigste konkurrentene på markedet, og sammenligne dem på en rekke vesentlige økonomiske faktorer. Du kan velge inntil fem virksomheter- så lenge de har offentlig tilgjengelige regnskaper.

Du får alle nøkkeltall illustrert i grafer, slik at du enkelt ser hvordan du ligger an i forhold til dine konkurrenter. Rapporten sammenligner selskapenes status primært i henhold til de siste offisielle regnskapene, men sammenligner også utviklingen inntil siste fem år. Konkurrentanalysen kårer den sterkeste virksomheten innenfor disiplinene "størrelse", "best i vekst", "lønnsomhet og effektivitet" samt "konsolidering".

Hva brukes en Konkurrentanalyse til?

Fremtiden til din virksomhet er ikke bare avhengig av din egen evne, men også av dine konkurrenters adferd i det marked du opererer i. Vet man mer om konkurrentene er man bedre forberedt på å takle utfordringer man møter fra markedet.

Konkurrentanalysen kartlegger og sammenligner selskapets status i henhold til lønnsomhet, effektivitet, utvikling, størrelse samt markedsposisjon.Den fremhever styrker og svakheter din virksomhet har i forhold til dine konkurrenter, og hjelper deg med beslutningsgrunnlaget du trenger for å ta de rette strategiske valgene for din bedrift.

Jeg ønsker mer informasjon

Fyll ut skjema og send inn så kontakter vi deg snarlig.

  • Send

* Disse feltene må fylles i.

  • © Experian 2018. Alle rettigheter.