Vi hjelper deg å øke din lønnsomhet

Vi leverer informasjons-og analyseløsninger som hjelper deg med å treffe bedre og godt kvalifiserte beslutninger. Resultatet er økt salg, mer målrettet markedsføring og redusert risiko for tap.

Kredittsjekk og overvåking

Kredittsjekk og overvåk

Hver dag går 20 norske foretak konkurs. I tillegg er cirka 200.000 norske privatpersoner registrert med betalingsanmerkninger. Disse er alltid kunder hos noen, kanskje også hos deg?

Unngå dårlige betalere ved å kredittvurdere, og få rask tilgang til informasjon om dine forretningsforbindelser. Slik kan du ta objektive og velbegrunnede kredittbeslutninger når som helst.

Analyse og dokumentasjon

Analyse og dokumentasjon

Det er viktig å ha en objektiv dokumentasjon på et selskaps gode økonomi når man skal inngå et nytt samarbeid eller vurdere fortsettelsen av et eksisterende. Enten dette gjelder ditt eget selskap for at du skal legge det frem som et salgsfremmende virkemiddel, ved anbud eller ved søknad om lån, eller for å få grundigere informasjon om andre selskaper.

Troverdighet

 

I dagens økonomi bør du fortelle dine prospekt, kunder og samarbeidspartnere om din gode kredittverdighet. Dette viser at du er en seriøs og troverdig partner det er trygt å handle med.

Øk salget og forenkle din markedsføringen, vis at selskapet er trygt å gjøre forretninger med. 

 

Salg og Markedsføring

Salg og markedsføring

Vi gjør det enklere for deg å identifisere nye kunder og dra nytte av mulighetene for å utvide eksisterende relasjoner. Vi leverer den informasjonen du trenger, for å finne de mest tilgjengelige og verdifulle prospektene for akkurat din organisasjon.

 

Vi hjelper deg finne riktig produkt for ditt behov

Få en uforpliktende prat med en av våre konsulenter.

Ta kontakt

Vårt kundesenter hjelper deg!

Har du spørsmål, må du gjerne ta kontakt med vårt Kundesenter:

E-mail: kundesenter@no.experian.com

Tlf: 815 55 454

Kontakt Kundesenteret

Hold deg oppdatert!

Nyhetsbrev fra Experian

Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer innenfor kredittfaget, få gode tilbud og invitasjoner til relevante arrangement - meld deg på et av våre nyhetsbrev!

Meld deg på nyhetsbrev

 
Sample Title*$*Sample Description*$*/site-images/EXPERIAN_2CLR_noSM-Web.jpg*$*en_US