eSigill

eSigill er et kredittverdighetsbevis som publiseres på bedriftens egen nettside. Beviset viser til enhver tid selskapets kredittverdighet og hjelper deg fremstå som seriøs, profesjonell og gi troverdighet til potensielle kunder og samarbeidspartnere.

Hva gir eSigill bedriften?

  • Et kvalitetsstempel til å ha på bedriftens hjemmeside som raskt inngir tillit og øker troverdigheten til at du er en trygg partner å kjøpe fra
  • Bedre markedsføring av bedriften som en seriøs og profesjonell partner
  • Mulighet til å skille seg ut fra useriøse og ikke kredittverdige aktører i bransjen
  • Et godt forhandlingsgrunnlag og økt troverdighet ved inngåelse av avtaler med kunder, leverandører og bankforbindelser

Hvordan regner vi ut eSigill?

eSigill er basert på en Delphi-score, Experians beste modell for å beregne hvordan et foretaks betalingsevne vil bli de neste 12 månedene. For dine kunder vil det derfor oppleves som en trygghet å handle med et selskap som kan dokumentere sin økonomi og fremtidsutsikter. eSigill oppdateres daglig basert på tall fra Experians databaser og vil automatisk forsvinne fra nettsiden hvis din kredittverdighet går under et på forhånd fastsatt nivå. eSigill inneholder foretakets navn, org.nr., risikoklasse og dagens dato.

eSigill viser bedriftens risikoklasse med Delphi Score risikoklasser;

  • Kredittverdig
  • God Kredittverdighet
  • Beste Kredittverdighet
  • Absolutt Beste Kredittverdighet

Hvordan vil eSigill se ut på bedriftens hjemmeside?

eSigill kommer med ferdige html-koder og bildeeksempler, og er derfor lett å publisere. Du velger det designet du ønsker, legger inn koden på din nettside,og du er i gang.

Generelle henvendelser

Fyll ut skjema under så detaljert som mulig.

Ved å registrere deg til å motta kommunikasjon fra Experian vil du motta våre nyeste markedsundersøkelser og innsikt, nyheter og invitasjoner til arrangementer og webinarer. «Experian tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester».

Vi vil gjøre vårt beste for og kun sende deg kommunikasjon som vi anser å være relevante for deg og din virksomhet.

Du kan når som helst forandre mening.

  • Send

*Ta en titt på vår personvernpolicy for detaljer om bruk og lagring av dine persondata


 
Sample Title*$*Sample Description*$*/site-images/EXPERIAN_2CLR_noSM-Web.jpg*$*en_US