Vår nyeste rapport lansert i samarbeid med Forrester gir viktig innsikt for hvordan effektivt bekjempe svindel

Globale svindeltap nærmer seg 2 billioner USD. Avansert nettsvindel foregår på industriell skala med daglige rapporter om nye hacke-angrep som skjer rundt om i verden.

Vår nyeste rapport, utført av Forrester Consulting, avslører at eksponering for svindel er en viktig kilde til økt risiko og tapte inntekter, med et overveldende antall konsernledere som har liten tillit til sine nåværende forebyggende strategier mot svindel.

Basert på en meningsundersøkelse besvart av over 400 administrerende direktører og senior-bedriftsledere over hele verden, avdekker rapporten de nyeste forebyggende strategier mot svindel, beste praksis og viktig innsikt for å finne den rette balansen mellom beskyttelse mot svindel og det å gi kunden en enkel og effektiv kundeopplevelse.

Det er på tide å bekjempe svindel og vinne i dagens kommersielle landskap 

 

 

Infographic

Finn ut hvordan du kan oppå den riktige balansen mellom svindelbeskyttelse og en god kundeopplevelse slik at du unngår tap av salg og kunder

 

Presse

Les mer om hvorfor svindel er den største trusselen mot vekst

 

 

 

Case Studies

Finn ut hvordan hvordan dine konkurrenter bruker data, analytics og teknologi for å sikre vekst,suksess og fornøyde kunder

Fraudnet Online Bank »

Bank Zachodni »

UniCredit Austria »

 

Opptak av webinar

Meld deg på webinaret ved å fylle ut skjema under, og finn ut hvorfor svindel er den største trusselen mot sukksess og fornøyde kunder. 

  • Send