Loading...

Hvordan utnytte verdien som ligger i Big Data

Big Data frokostseminar

16.februar avholdt Experian frokostseminar om temaet Big Data, hvor vi hentet inn vår internasjonale ekspert på området, Leandro Guerra.

Visste du for eksempel at sportsidioter har 34 prosent større sannsynlighet en gjennomsnittet for å bli ranet, mens kulturinteresserte har 32 prosent mindre sannsynlighet for det samme?  Dette er noen av opplysningene vi kan få ut av avanserte analyser av Big Data.

Seminaret tok for seg hvordan du kan benytte Big Data Analytics til å skape ny innsikt som gir grunnlag for bedre beslutningstøtte. Det ble også presentert de nyeste trendene som er med på å forme Big Data Analytics, samt hvordan du navigerer og håndterer store mengder data for å trekke ut verdien av disse.

Big Data byr på mange muligheter

Som et resultat av digitalisering ser vi at mengden data øker og ulike typer data blir mer tilgjengelig fra en rekke ulike kilder. Nå er det ikke lenger bare snakk om strukturell data slik vi er vant med å tenke data men også ustrukturert data. Data er tilgjengelig raskere enn før og man ønsker å behandle denne dataen i sanntid for å maksimere verdien av dataen.

Det er nettopp dette Big Data er, data satt i system. Utfordringen mange står ovenfor er nettopp dette; hvordan en skal håndtere og legge til rette for å utnytte verdien som ligger i Big Data.

Big Data Analytics

Vi ser at mange organisasjoner har utfordringer med å skape et helhetlig bilde av kunden. Dette forklarer hvorfor å skape god kundeinnsikt står høyt på agendaen til dagens bedriftsledere. Big Data analytics bidrar til å gi deg en bedre forståelse av kundene dine slik at du kan dra ut større verdier gjennom hele kundelivssyklusen.

Ønsker du mer informasjon om Big Data, og hvordan du kan bruke dette til å forbedre kundeinnsikten?

Klikk her for å lære mer om hvordan du kan utnytte verdien som ligger i Big Data.

Klikk her for å få innblikk i presentasjonen fra seminaret.