Loading...

Experian med kjemperykk på Forbes’ innovasjonsliste

Magasinet Forbes har for femte året på rad kåret Experian til et av verdens 100 mest innovative selskaper. Experian bykser opp over 40 plasser.

Oslo, 29. juni 2018 – Experian har klatret til 57.-plass på Forbes-magasinets årlige liste over verdens mest innovative selskaper, og rangeres samtidig på topp ti blant de mest innovative selskapene med hovedkontor i Europa.

– Det er en ære å bli inkludert på denne listen for femte året på rad. At vi hopper over 40 plasser på listen er et tydelig bevis på at vår sterke innovasjonskultur driver utviklingen av nye produkter og hjelper både selskaper og forbrukere, sier Frode Berg, administrerende direktør i Experian Norge.

Forbes-magasinet plukker hvert år ut verdens 100 mest innovative selskaper. På toppen av listen finner vi IT-selskapet ServiceNow. Fjorårets vinner Salesforce.com måtte se seg passert av selskapet Workday, mens Tesla og Amazon tok henholdsvis fjerde- og femteplass. Experian havner i år på 57.-plass på den eksklusive listen.

– Vi har utviklet en kultur basert på kontinuerlig innovasjon, som fokuserer på de mulighetene som oppstår i dagens digitale og datadrevne økonomi. Norge er et lite land i en stor verden, men gjennom Experians globale aktiviteter kan vi utnytte det internasjonale nettverket og innovasjonskraften i organisasjonen også for våre kunder lokalt, sier Berg.

I Norge lanserte vi fjor løsningen InStrategy. Experian Instrategy er er en SaaS (Software as a service) – modell som kombinerer data, software og analyse i èn samlet løsning. Løsningen automatiserer kredittbeslutninger og gir konsekvente kredittanbefalinger i sanntid.

Løsningen har blitt mottat med stor entusiasme hos mange av våre kunder og vi jobber stadig med å videreutvikle løsningen i takt med behovene i markedet sier Berg

Ønsker du å vite mer om løsningen kan du lese mer her: http://www.experian.no/blogs/experian-insight/2017/12/skap-basis-for-optimale-beslutninger/

Forbes topp 100-liste er laget gjennom at investorer selv plukker ut de selskapene de mener er mest innovative. Innovasjon kan handle om på lansering av nye produkter og tjenester, eller en forventning om å kunne innta nye markeder og vokse. Graden av avkastning på tidligere innovasjoner og hvor mye av overskuddet som reinvesteres i selskapet tas også hensyn til i kåringen.

Lenke til Forbes liste over verdens 100 mest innovative selskaper:

https://www.forbes.com/innovative-companies/list/

For ytterligere informasjon:

Kontakt Frode Berg, administrerende direktør Experian, mobil 97598037.

Om Experian Experian er verdens største leverandør av kreditt-, analyse og markedsinformasjon til bedrifter. Experian hjelper kunder med verktøy som bidrar til å treffe bedre og mer lønnsomme beslutninger. Magasinet Forbes har kåret Experian til et av verdens 100 mest innovative selskaper fem år på rad, og i 2018 havnet Experian på 57. plass.

Experian plc. er listet på London Stock Exchange (EXPN), og en del av FTSE 100-indeksen. Experian består av 16 500 ansatte i 39 land og har hovedkontorer i Dublin, Nottingham, Costa Mesa (California) og Sâo Paulo (Brasil).