Loading...

Coronavirus oppdatering

Hos Experian tar vi utbredelse og risiko for Coronavirus veldig alvorlig, både med fokus på våre kunder og ansatte. Vi overvåker situasjonen og følger Folkehelseinstituttet og WHOs (Verdens helseorganisasjon) oppdaterte anbefalinger. Vi ser ingen innvirkning på løsningene til våre kunder og partnere på bakgrunn av Coronaviruset.

Experian har Business Continuity-planer, lokalt og globalt, som kontinuerlig oppdateres og tilpasses for å sikre at alt fungerer i den aktuelle situasjonen. Dette bidrar til å sikre at våre tjenester kan leveres som normalt, samtidig som sikkerheten til våre medarbeidere blir høyt prioritert.

Uavhengig av situasjon har Experian alltid Business Continuity-planer på plass som er designet basert på den internasjonale standardrammen for BCM og ISO22301.

Last ned vedlegget om Business Continuity her.