Dec 2020 | Arrangementer | Innovation Summit

Innovation Summit 2020

Innovation summit er vår “flagship” konferanse der vi samler kunder, partnere og industrieksperter for å diskutere de nyeste kredittrelaterte trendene, data & innovasjon og utfordringer og løsninger på tvers av kundereisen.

I år ble konferansen avholdt digitalt og vi benyttet oss av muligheten å laget konferansen til et større og internasjonalt arrangement. Her fikk deltagere høre spennende historier fra både Norden og resten av Europa.

Den 26. november fant vår årlige konferanse; Innovation Summit 2020 sted. Det ble en spennende og innholdsrik dag med mye innsikt, inspirasjon, nettverksbygging og interessante historier fra våre kunder og partnere. Bo Rasmussen, vår nordisk salgsdirektør – var vert for arrangementet: ‘’ Innovasjon og data har vært stikkord de siste årene og vil forbli det i disse tider, det hjelper oss med å navigere gjennom usikkerhet, som den nåværende koronapandemien har resultert i ”. Gikk du glipp av Innovation Summit, eller ønsker å se noen av foredragene på nytt? Alle presentasjonene er tilgjengelige og kan lastes ned via linkene under. Håper du liker innholdet! 🙂

Se Javier Campos’ presentasjon om Experians Datalabs her

Se Eigil Arff Tarjems presentasjon om Deferos veksthistorie her

Se Jakob Færgeman og Herman Peeters’ presentasjon om  makroøkonomiens utvikling under Covid-19

Se Mortens Trastis indlæg om forbrukeres betalingsevne og utfordringer i 2020

Se Ken Villum Klausens presentasjon om Lunars vision om å ta digitaliseringen i bankverdenen til nye høyder