Experian

How can technology create a better tomorrow

3rd November | Minibottle Gallery

Don’t worry, we have other events you may be interested in.

We encourage collaboration and so we use a technology called ThinkHub which enables you to share content from any device with other colleagues and the Experian team.

Om Experian Innovation Summit 2022

Hvordan skape en bedre fremtid ved bruk av teknologi?

Klar for en halv dag med påfyll av teknologikunnskap, verdifull innsikt i kredittbransjen og nye perspektiver? I så fall bør du melde deg på Experian Innovation Summit.

Under årets Innovation Summit har vi slått oss sammen med eksperter innen teknologi og nært beslektede emner. Med andre ord en dag med fokus på teknologi generelt, kunstig intelligens, innovasjon og endring.

 

Teknologi i dag, i morgen og i fremtiden

Teknologi er naturlig del av hverdagen, og har på få år totalt endret våre liv. Den gir nye muligheter – og har rett og slett latt oss utvikle oss som mennesker i form av muligheter og ikke minst grenseløshet.

Med andre ord har teknologi ført mye bra med seg, og har nok endret folk flest sin hverdag mer enn man selv forstår. Et paradoks er det da at det ikke er mange år siden noen trodde internett var en flopp. Det samme gjaldt smarttelefoner.

Er det en ting som er sikkert, er det at teknologien er under stadig utvikling. Den blir smartere og bedre. Næringslivets små prosesser og store arbeidsflyter forenkles og forbedres. Samtidig er det viktig å huske på den teknologiske utviklingen til syvende og sist handler om mennesker. Bruken av teknologi påvirker hvordan vi innretter og kommer oss gjennom hverdagen. Derfor må mennesker alltid forbli i sentrum.

 

Hva vil du tjene på å delta på Innovation Summit 2022?

Nye perspektiver, viktig kunnskap og verdifull innsikt. Siste nytt innen teknologi i kredittbransjen. Et skikkelig energiløft i ditt daglige arbeid med teknologi og data. Mulighet for nettverk og å møte nye mennesker. Listen over temaer som vil bli snakket om er mange, men det vil være fokus på kunstig intelligens, blockchain-teknologi, digital valuta, AI og dataetikk, kontantløst samfunn, datastrategi, fremtidig forskning, teknologi, mennesker og mye mer.

 

Vi håper å se deg under Experians Innovation Summit for inspirasjon, kunnskapsdeling og faglig påfyll.

HVOR:

Minibottle Gallery
Kirkegaten 10, 0153 Oslo

NÅR :

3rd November, 2022
08:30 - 14:00
DEL:

Experian Innovation Summit 2022 byr på mange spennende foredrag. Sikre deg en plass i dag.

395
12
22
8
8:30 am
Registrering og frokost
9:00 am
Velkommen
Bo Rasmussen
Chief Customer Officer, Experian Nordics
Andy Rich
Managing Director, Experian Northern Europe
9:10 am
En makroøkonomisk oppdatering på de siste kredittindikatorene - Vær godt forberedt for nåtiden og fremtiden.
Julie Berg
Analyst Experian
9:30 am
Alt som glitrer er gull – Digitale bedragerier er den nye hverdagskriminaliteten
Terje Aleksander Fjeldvær
Head of Sanctions & Fraud Prevention at DNB Bank ASA
Terje Alexander vil ta oss med inn i den teknologiske kriminelle verden. Gi eksempler på hvordan kriminelle utnytter ny teknologi og hvordan organiserte kriminelle grupper på kynisk vis bedrar og utnytter svakheter hos mennesker for å få tilgang på penger.
10:00 am
Pause
10:20 am
Hvordan skape en bedre fremtid ved bruk av Internet of Things
Stein Andre Larner
CEO Com4 AS
Stein Andre vil snakke om hvordan teknologi vil spille en nøkkelrolle med tanke på å løse globale utfordringene. Og hvordan Internet of things (IoT) kan gi din bedrift et konkurransefortrinn.
10:40 am
Eksponentiell fremtid søker mangfold!
Isabelle Ringnes
Gründer
Isabelle vil snakke om den definerende faktoren i dagens teknologiske revolusjon, eksponentiell teknologi og behovet for mangfold. Mulighetene og utfordringene er enorme!
11:10 am
Pause
11:30 am
The Human Factor
Hardeep Dhanjal
Motivational speaker
Hardeep er en av Danmarks mest talentfulle og inspirerende foredragsholdere. Med sitt innlegg «The Human Factor» har han en unik evne til å nå inn i folks hjerter og levere budskap som styrker troen på at vi kan lykkes. Han vet å gjøre det klart at det er de som er på laget som sørger for at du vinner kampen!
12:15 am
Avslutning
Bo Rasmussen
Chief Customer Officer, Experian Nordics
Andy Rich
Managing Director, Experian Northern Europe
12:30 am
Lunsj
Registrer deg for Experian Innovation Summit og få en halv dag fullpakket med nye perspektiver, viktig kunnskap og verdifull innsikt innen kredittbransjen. Alt med fokus på teknologi, innovasjon og endring.

Keynote Speakers

Bo Rasmussen
Chief Customer Officer, Experian Nordics
Bo Rasmussen

Bo Rasmussen Biography

Bo is the Chief Customer Officer of Experian in the Nordics. He has more than 25 years’ experience from working with data and the credit industry, helping both SME’s and enterprise clients locally and internationally to solve their credit risk challenges. Bo is also an external lecturer at Copenhagen Business School, where he teaches data and innovation related topics.
Andy Rich
Managing Director, Experian Northern Europe
Andy Rich

Andy Rich Biography

Julie Berg
Analyst Experian
Julie Berg

Julie Berg Biography

Terje Aleksander Fjeldvær
Head of Sanctions & Fraud Prevention at DNB Bank ASA
Terje Aleksander Fjeldvær

Terje Aleksander Fjeldvær Biography

Terje Aleksander Fjeldvær har bakgrunn fra politiet og har spesialisering innen etterforskning av økonomisk kriminalitet. I 2015 startet han i DNB og har siden 2016 ledet arbeidet med å forhindre bedragerier mot DNB-konsernet og våre kunder. Han er DNBs talsperson i media når det gjelder bedragerier og digital trygghet og en erfaren foredragsholder.
Stein Andre Larner
CEO Com4 AS
Stein Andre Larner

Stein Andre Larner Biography

Stein Andre Larner er daglig leder i mobilselskapet Com4. Selskapet er en global leverandør av mobilkommunikasjon til tingenes internet (IoT) og har mer enn 1.6 millioner IoT enheter koblet opp over hele verden. Stein Andre har jobbet 22 år innenfor telekom hvorav 16 år i Telenor. Han er utdannet Siviløkonom med spesialisering innenfor Teknologiledelse.
Isabelle Ringnes
Gründer
Isabelle Ringnes

Isabelle Ringnes Biography

Isabelle Ringnes er med-gründer i EqualityCheck.it, en tech-startup som benytter strukturell og kulturell data for å hjelpe virksomheter å forstå og forbedre mangfold og kultur på arbeidsplassen. Ved hjelp av transparens og data identifiserer de forbedringsområder i en mangfoldsmatrise og bistår med implementering av evidensbaserte løsninger for å redusere ulikhet. Isabelle er også en av grunnleggerne bak #Hunspanderer, en organisajon fokusert på likestilling ved å addressere ubevisst diskriminering og kjønnsstereotyper i arbeidslivet.
Hardeep Dhanjal
Motivational speaker
Hardeep Dhanjal

Hardeep Dhanjal Biography

Hardeep Dhanjal er en av Danmarks mest talentfulle inspirerende foredragsholdere. Hans evne til å styrke menneskers mentale tilstand og skape positiv endring i organisasjoner har ført til at han i dag er etterspurt av noen av verdens største selskaper. Selskaper som Mærsk, Halliburton og AkerBP har også etterspurt hans ekspertise i utlandet.
Venue
Map & Directions
Minibottle Gallery
Verdens største småflaskesamling presentert i 50 installasjoner fordelt over 3 etasjer, midt i hjertet av Oslo sentrum! Kurs, konferanse- og selskapslokaler av unik kvalitet.
See venue
Loading...

Event Registration


Ønsker du å høre fra oss?