Experian

Lær å oppdage en svindler før det er for sent

19 October | 10:00 - 10:45

Don’t worry, we have other events you may be interested in.

We encourage collaboration and so we use a technology called ThinkHub which enables you to share content from any device with other colleagues and the Experian team.

Om webinaret

Det er en økende tendens til at både store og små bedrifter blir svindlet. Men hvilke hendelser bør få alarmklokkene til å ringe? I dette webinaret får du verktøyene for hvordan du kan oppdage svindel slik at du kan minimere risikoen for tap i virksomheten din i fremtiden.


Torsdag 19. oktober kl. 10.00 – 10.45
holder vi et webinar om hvordan du lærer å oppdage svindel før det er for sent. Få innsikt i utfordringene som oppstår når nye kunder har dårlige intensjoner. Experian har analysert et stort antall data fra selskaper med tegn på svindel eller manipulasjon. I løpet av webinaret vil vi gjennomgå resultatene våre og se nærmere på hvilken adferd og hendelser som bør gi opphav til en overhaling av kundeforholdet ditt.

Hvorfor skal jeg delta?

  • Beskytt bediften din: Svindel er en økende trussel mot små og mellomstore bedrifter. Enten du allerede har vært utsatt for svindel eller ønsker å forhindre det, er dette webinaret viktig for deg.
  • Få innsikt: Lær om de unike indikatorene og adferden som kan signalisere potensiell svindel. Oppdag dem før det er for sent!
  • Vær proaktivt: Ekspertene våre vil veilede deg gjennom hvordan du skal reagere når du ser disse advarselsskiltene. Få de riktige verktøyene for å handle raskt og beskytte bedriften din.
  • God onboardingsprosess: Få en bedre prosess for onboarding og overvåking av både nye og eksisterende kunder.

Hvem bør delta?

  • Bedriftseiere: Hvis du eier eller driver en bedrift, er dette webinaret nyttig. Beskytt investeringen din og fremtiden din ved å lære hvordan du identifiserer og håndterer potensielle svindlere.
  • Regnskapsførere og revisorer: Hvis du jobber med økonomi og regnskap, er det avgjørende å forstå hvordan man oppdager økonomiske uregelmessigheter i tide.
  • Risk Managers: Hvis du jobber med risikostyring, er dette webinaret en uvurderlig ressurs for å forstå og redusere svindelrisiko i virksomheten din.
  • Alle som er interessert: Uavhengig av din rolle eller bakgrunn, er dette webinaret åpent for alle som ønsker å beskytte seg mot svindel og skape en tryggere forretningsverden for alle.

Registrer deg nå for å sikre en plass for dette webinaret på Experian Fraud Index. Beskytt din virksomhet og eiendeler ved å holde deg oppdatert på de nyeste truslene og forebyggingsmetoder. Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

 

NB: Webinaret er på engelsk

NÅR :

19 October 2023
10:00 - 10:45
DEL:

Er din bedrift i fare for å bli offer for svindel?

Vil du lære hvordan du identifiserer potensielle svindlere i tide? Da bør du delta på vårt kommende svindelwebinar, hvor vi gir deg verktøyene til å oppdage en svindel før det er for sent.

395
12
22
8
Velkommen
Presentasjon
Q&A
10:00 am
Velkommen
Nicolai Tønnesen
Product Manager
10:05 am
Beskytt din bedrift
10:30 am
Q&A
Register your interest in the Experian conference

Keynote Speakers

Nicolai Tønnesen
Product Manager
Nicolai Tønnesen

Nicolai Tønnesen Biography

Loading...

Webinar Registration


Ønsker du å høre fra oss?

Vi ønsker å sende deg nyheter, faglig innsikt og informasjon om aktuelle arrangementer. Du kan til enhver tid avslutte ditt abonnement*Meld deg på webinaret.