Dette stedet anvender informasjonskapsler (cookies) for å måle bruk, og for å gi den den beste opplevelsen. Ved å fortsette å browse på denne siden aksepterer du disse informasjonskapslene. Klikk her for å få mer informasjon, eller for å endre innstillinger for informasjonskapsler.

Arrangementer

Her finner du en liste over kommende arrangementer som Experian enten er vertskap for, sponser, deltar eller snakker på.

Se webinarer

Tidligere hendelser

hosting

10 March 2022 - Professor Kohts vei 9, 1366 Lysaker

Experian Learning Day 2022

Velkommen til Experian Learning Day 2020, arrangementet hvor vi samler bransjeeksperter og kunder for en dag fylt med kunnskapsdeling. I løpet av formiddagen vil du få presentert siste produktnyheter, fokus på bruk av nye og eksiterende datakilder, svindeltrender, og nye innovasjonsmuligheter innen analyse. Vi vil også gi deg en oppdatering på hvordan vi løpende jobber med å optimalisere vår service og support til deg som kunde. Vi vet at dette er temaer som står høyt på agendaen for våre kunder.

 

hosting

15 September 2021 - 27 October 2021 - Online event

Webinar series: Level Up Your Customer Journey

Verdien av din kundereise er det som driver lojalitet og økte inntekter gjennom ulike interaksjoner. Å skape gode kundeopplevelser gjennom hele kundereisen står høyt på agenden hos dagens bedriftsledere, men for mange organisasjoner har dette blitt stadig mer komplekst. Å holde tritt med endrede regelverk og dynamiske markedsforhold skaper nye utfordringer. 

Vi har samlet våre fageksperter på tvers av EMEA som vil ta deg gjennom utfordringene og trendene vi ser gjennom kundereisen, gi innsikt og en praktisk, løsningsfokusert tilnærming for hva som skal til for å løse disse utfordringene. 

Les mer om webinarserien via linken under. 

hosting

26 October 2021 - Online

It's time to be more open: The opportunities and challenges of Open Banking

Open Banking is big news. It offers a range of commercial and operational opportunities across many different use cases. From a data perspective, the access to bank and payment card transaction data greatly increases the variety and depth of insight available to organisations.

The true power is how this data can be used to deliver improved or enhanced business insights.

Our commercial director in the Nordics - Henrik Gulberg will be hosting this webinar. 

hosting

11 May 2021 - Online

A macroeconomic outlook I One year into the pandemic

Et år har nå gått siden samfunnet og økonomien ble rammet av COVID-19. Pandemien fortsetter å ha stor innvirkning på livene våre og den globale økonomien.

Vi delte vårt  makroøkonomisk syn den 11. mai, der vår sjeføkonom, Mohammed Chaudri, vil snakke om hans perspektiver på det globale økonomiske landskap i kjølvannet av COVID-19.

 I webinaret fikk du blant annet. høre om:

  • Våre forventninger til utviklingen av økonomien etter pandemien
  • Kreditt og makroøkonomiske trender i Norden
  • Hvordan justere kredittstrategi og IFRS 9-modeller for ulike makroøkonomiske scenarier 

hosting

02 February 2021 - Online

PowerCurve User Forum 2021

PowerCurve User Forum har som mål å gi deg den nyeste innsikten og inspirasjonen for å få mest mulig ut av PowerCurve-plattformen. Dette arrangementet er en unik mulighet til å møte og nettverk på nettet med andre PowerCurve-kunder over hele Europa for å lære og dele erfaringer.

hosting

08 June 2021 - Online

Unlocking the Power of Open Banking

Den 8. juni avholdt vi et live event online om tema Open Banking.

Det er blitt snakket mye om Open Banking, men hvor står vi egentlig i dag?  Selv om dataene er blitt gjort tilgjengelig og de fleste API-er er klargjort, gjenstår det fortsatt å se det fulle potensialet til Open Banking i Norden. 

Den 8.juni tok vi et dypdykk i hvordan bedrifter i dag kan oppnå potensialet med Open Banking. Det ble blant annet snakket om:  

  • Hvordan oppnå en friksjonsfri kundereise med Open Banking?
  • Hvordan få et komplett Open Banking-oppsett som lar deg redusere tiden til beslutning og effektivisering av kredittbeslutninger?
  • Hvordan komme i gang med Open Banking

Seminaret ble avholdt sammen med vår Open Banking partner Neonomics.

Du kan se opptaket av webinar og mer innhold om Open Banking via linked under. 

hosting

16 March 2021 - Online

Experian Learning Day 2021

Den 16. mars  avholdt vi Experian Learning Day 2021. 

Experian Learning Day er din mulighet til å få ny innsikt fra ledende eksperter innen data og kredittrisiko. Bli med på en inspirerende morgen og hør hvordan du kan skape ekstra verdi til kundereisen. Basert på tilbakemeldingene vi har mottatt fra tidligere arrangementer, har vi strukturert en dag rundt bransjespesifikke temaer som står høyt på agendaen hos våre kunder og partnere.

hosting

29 September 2021 - Online

Data and Innovation Broadcast

Den 29. september avholdt vi Experian Data & Innovation Broadcast. Vi diskuterte de siste trendene i innen data og innovasjon og hvilke datatrender vi ser som avgjørende i tiden fremover. Vi så også på hvordan Covid-19 har påvirket kredittøkonomien i Norden. Du kan laste den webinaret via linken under.

hosting

24 November 2021 - Online

Innovation Summit 2021: Lead the new now

Tema for årets Innovation Summit var «Lead the new now. Med COVID-19 krisen bak oss i Norge, ser vi fremover. Alikevel må vi se på konsekvensene, og forstyrrelsene krisen forårsaket i 2020. Konferansen vil i stor grad a fokus på data, innovasjon og ledelse av den nye normalen.Det ble presentert historier fra bedriftsledere fra ulike bransjer om hvordan de bruker data og hvordan de utstyrer seg til å stå sterkt i sin bransje og forbli nyskapende.

Dette er noen av temaene som vil ble diskutert:

  • Hvordan har kredittøkonomien endret seg og hvordan har ulike næringer blitt påvirket
  • Innsikt i forbukernes holdning til databruk og hvordan kan bedrifter utnytte dette for å optimalisere tilliten og kjøpsadferd.
  • Hvordan snu endringer og utfordringer til innovasjonsmuligheter.
  • Fremtiden for analyse i kredittbransjen

Innovation Summit 2019 Highlights

Her er høydepunktene på årets Experian Innovation Summit som fokuserte på hvordan du effektivt utnytter bedriftens data samtidig som du støtter ditt kundefokus og evne til innovasjon.