Dette stedet anvender informasjonskapsler (cookies) for å måle bruk, og for å gi den den beste opplevelsen. Ved å fortsette å browse på denne siden aksepterer du disse informasjonskapslene. Klikk her for å få mer informasjon, eller for å endre innstillinger for informasjonskapsler.

Arrangementer

Her finner du en liste over kommende arrangementer som Experian enten er vertskap for, sponser, deltar eller snakker på.

Se webinarer

Aktuelle hendelser

hosting

16 March 2021 - Online

Experian Learning Day 2021

Vi er ser frem til å gjenta fjorårets suksess -  Experian Learning Day 2021. Årets arrangement vil bli avholdt avholdt digitalt og vil finne sted 16. mars fra 09:00 - 12:30.

Experian Learning Day er din mulighet til å få ny innsikt fra ledende eksperter innen data og kredittrisiko. Bli med på en inspirerende morgen og hør hvordan du kan skape ekstra verdi til kundereisen. Basert på tilbakemeldingene vi har mottatt fra tidligere arrangementer, har vi strukturert en dag rundt bransjespesifikke temaer som står høyt på agendaen hos våre kunder og partnere.

Tidligere hendelser

hosting

Data and Innovation Broadcast

Den 29. september avholdt vi Experian Data & Innovation Broadcast. Vi diskuterte de siste trendene i innen data og innovasjon og hvilke datatrender vi ser som avgjørende i tiden fremover. Vi så også på hvordan Covid-19 har påvirket kredittøkonomien i Norden. Du kan laste den webinaret via linken under.

hosting

02 February 2021 - Online

PowerCurve User Forum 2021

PowerCurve User Forum har som mål å gi deg den nyeste innsikten og inspirasjonen for å få mest mulig ut av PowerCurve-plattformen. Dette arrangementet er en unik mulighet til å møte og nettverk på nettet med andre PowerCurve-kunder over hele Europa for å lære og dele erfaringer.

Innovation Summit 2019 Highlights

Her er høydepunktene på årets Experian Innovation Summit som fokuserte på hvordan du effektivt utnytter bedriftens data samtidig som du støtter ditt kundefokus og evne til innovasjon.