Dette stedet anvender informasjonskapsler (cookies) for å måle bruk, og for å gi den den beste opplevelsen. Ved å fortsette å browse på denne siden aksepterer du disse informasjonskapslene. Klikk her for å få mer informasjon, eller for å endre innstillinger for informasjonskapsler.

Arrangementer

Her finner du en liste over kommende arrangementer som Experian enten er vertskap for, sponser, deltar eller snakker på.

Se webinarer

Aktuelle hendelser

hosting

02 February 2021 - Online

PowerCurve User Forum 2021

PowerCurve User Forum har som mål å gi deg den nyeste innsikten og inspirasjonen for å få mest mulig ut av PowerCurve-plattformen. Dette arrangementet er en unik mulighet til å møte og nettverk på nettet med andre PowerCurve-kunder over hele Europa for å lære og dele erfaringer.

Tidligere hendelser

hosting

Data and Innovation Broadcast

Den 29. september avholdt vi Experian Data & Innovation Broadcast. Vi diskuterte de siste trendene i innen data og innovasjon og hvilke datatrender vi ser som avgjørende i tiden fremover. Vi så også på hvordan Covid-19 har påvirket kredittøkonomien i Norden. Du kan laste den webinaret via linken under.

Innovation Summit 2019 Highlights

Her er høydepunktene på årets Experian Innovation Summit som fokuserte på hvordan du effektivt utnytter bedriftens data samtidig som du støtter ditt kundefokus og evne til innovasjon.