Dette stedet anvender informasjonskapsler (cookies) for å måle bruk, og for å gi den den beste opplevelsen. Ved å fortsette å browse på denne siden aksepterer du disse informasjonskapslene. Klikk her for å få mer informasjon, eller for å endre innstillinger for informasjonskapsler.

Arrangementer

Her finner du en liste over kommende arrangementer som Experian enten er vertskap for, sponser, deltar eller snakker på.

Meld deg på nå

Kommende Arrangementer

hosting

27 February 2020 - Oslo, Norway

Experian Learning Day 2020, 27. februar

Delta på en inspirerende formiddag hvor vi samler fageksperter for å dele kunnskap og erfaringer om hvordan du som bedrift kan tilføre verdi til din kundereise. Dagen er delt inn i ulike workshops for å gi deg muligheten til å skreddersy dagen etter dine behov slik at du kun deltar på øktene som passer deg.

Arrangementet er primært rettet mot kunder.

Tidligere Hendelser

hosting

31 October 2019 - Oslo

Innovation Summit 2019

Experian Innovation Summit 2019 fokusert på hvordan du effektivt kan utnytte bedriftens data og samtidig understøtte kundefokus og evnen til å innovere.  

Innovation Summit 2019 Highlights

Her er høydepunktene på årets Experian Innovation Summit som fokuserte på hvordan du effektivt utnytter bedriftens data samtidig som du støtter ditt kundefokus og evne til innovasjon.