Dette stedet anvender informasjonskapsler (cookies) for å måle bruk, og for å gi den den beste opplevelsen. Ved å fortsette å browse på denne siden aksepterer du disse informasjonskapslene. Klikk her for å få mer informasjon, eller for å endre innstillinger for informasjonskapsler.

Arrangementer

Her finner du en liste over kommende arrangementer som Experian enten er vertskap for, sponser, deltar eller snakker på.

Se webinarer

Aktuelle hendelser

hosting

08 June 2021 - Online event

Unlocking the Power of Open Banking

Den 8. juni avholder vi et live event online om tema Open Banking.

Det er blitt snakket mye om Open Banking, men hvor står vi egentlig i dag?  Selv om dataene er blitt gjort tilgjengelig og de fleste API-er er klargjort, gjenstår det fortsatt å se det fulle potensialet til Open Banking i Norden. 

Den 8.juni tar vi et dypdykk i hvordan bedrifter i dag kan oppnå potensialet med Open Banking. Du vil blant annet få høre mer om: 

  • Hvordan oppnå en friksjonsfri kundereise med Open Banking?
  • Hvordan få et komplett Open Banking-oppsett som lar deg redusere tiden til beslutning og effektivisering av kredittbeslutninger?
  • Hvordan komme i gang med Open Banking

Seminaret blir avholdt sammen med vår Open Banking partner Neonomics.

Du kan lese mer om arrangementet og melde deg på via linken nedenfor! Vi håper å se deg 8.juni! 

Tidligere hendelser

hosting

11 May 2021 - Online

A macroeconomic outlook I One year into the pandemic

Et år har nå gått siden samfunnet og økonomien ble rammet av COVID-19. Pandemien fortsetter å ha stor innvirkning på livene våre og den globale økonomien.

Vi delte vårt  makroøkonomisk syn den 11. mai, der vår sjeføkonom, Mohammed Chaudri, vil snakke om hans perspektiver på det globale økonomiske landskap i kjølvannet av COVID-19.

 I webinaret fikk du blant annet. høre om:

  • Våre forventninger til utviklingen av økonomien etter pandemien
  • Kreditt og makroøkonomiske trender i Norden
  • Hvordan justere kredittstrategi og IFRS 9-modeller for ulike makroøkonomiske scenarier 

hosting

02 February 2021 - Online

PowerCurve User Forum 2021

PowerCurve User Forum har som mål å gi deg den nyeste innsikten og inspirasjonen for å få mest mulig ut av PowerCurve-plattformen. Dette arrangementet er en unik mulighet til å møte og nettverk på nettet med andre PowerCurve-kunder over hele Europa for å lære og dele erfaringer.

hosting

16 March 2021 - Online

Experian Learning Day 2021

Den 16. mars  avholdt vi Experian Learning Day 2021. 

Experian Learning Day er din mulighet til å få ny innsikt fra ledende eksperter innen data og kredittrisiko. Bli med på en inspirerende morgen og hør hvordan du kan skape ekstra verdi til kundereisen. Basert på tilbakemeldingene vi har mottatt fra tidligere arrangementer, har vi strukturert en dag rundt bransjespesifikke temaer som står høyt på agendaen hos våre kunder og partnere.

hosting

29 September 2021 - Online

Data and Innovation Broadcast

Den 29. september avholdt vi Experian Data & Innovation Broadcast. Vi diskuterte de siste trendene i innen data og innovasjon og hvilke datatrender vi ser som avgjørende i tiden fremover. Vi så også på hvordan Covid-19 har påvirket kredittøkonomien i Norden. Du kan laste den webinaret via linken under.

Innovation Summit 2019 Highlights

Her er høydepunktene på årets Experian Innovation Summit som fokuserte på hvordan du effektivt utnytter bedriftens data samtidig som du støtter ditt kundefokus og evne til innovasjon.