Dette stedet anvender informasjonskapsler (cookies) for å måle bruk, og for å gi den den beste opplevelsen. Ved å fortsette å browse på denne siden aksepterer du disse informasjonskapslene. Klikk her for å få mer informasjon, eller for å endre innstillinger for informasjonskapsler.

Arrangementer

Her finner du en liste over kommende arrangementer som Experian enten er vertskap for, sponser, deltar eller snakker på.

Se webinarer

Aktuelle hendelser

hosting

26 November 2020 - Online

Innovation Summit 2020

Årets Innovation Summit avholdes digitalt og live 26. november. Innovation Summit er din mulighet til å få innsikt i de nyeste kreditt- og datatrendene i Norden, og til å diskutere viktige utfordringer og løsninger på tvers av kundereisen. 

I år utnytter vi det siste innen digital konferanseteknologi og bringer eksperter fra bransjen til deg - enten du er hjemme eller på kontoret. 

Tidligere hendelser

hosting

Data and Innovation Broadcast

Den 29. september avholdt vi Experian Data & Innovation Broadcast. Vi diskuterte de siste trendene i innen data og innovasjon og hvilke datatrender vi ser som avgjørende i tiden fremover. Vi så også på hvordan Covid-19 har påvirket kredittøkonomien i Norden. Du kan laste den webinaret via linken under.

Innovation Summit 2019 Highlights

Her er høydepunktene på årets Experian Innovation Summit som fokuserte på hvordan du effektivt utnytter bedriftens data samtidig som du støtter ditt kundefokus og evne til innovasjon.