Dette stedet anvender informasjonskapsler (cookies) for å måle bruk, og for å gi den den beste opplevelsen. Ved å fortsette å browse på denne siden aksepterer du disse informasjonskapslene. Klikk her for å få mer informasjon, eller for å endre innstillinger for informasjonskapsler.

Experian Ascend

Tilgang på avanserte analyser for bedre innsikt

Våre undersøkelser har vist at mange bedrifter har utfordringer med å navigere og håndtere store mengder data, og sliter med å trekke ut det fulle potensialet av dataene tilgjengelig. Dette på tross av de mange avanserte analyseteknikkene som er tilgjengelige. Vi mener at det kan gjøres enklere for bedrifter å jobbe med data og foreta analyser, og at man ikke må være dataanalytiker for å trekke ut verdien som ligger i data. Experian leverer verktøyene og ekspertisen du trenger for å oppdage det fulle potensialet til din bedrift.

Vår unike kombinasjon av data, teknologi og analyse hjelper din bedrift med å ta de riktige beslutningene når du trenger det. Ved hjelp av skallering, hastighet og intelligens i arbeidet, sikrer vi at du får de beste resultatene.

Experian Ascend

Experian Ascend er et effektivt og sikkert analysemiljø som hjelper bedrifter forutse og evaluere kritiske beslutninger raskere, og med bedre innsikt enn noensinne tidligere. Du får tilgang til Experians database som innholder en rekke datakilder. Det er også mulig å integrere bedriftens egne datakilder samt tredjepartsdata. Ved å ta i bruk Experian Ascend kan du bygge et utvalg referansemålinger, scorekort, og utvikle avanserte analyser av kundebasen i èn samlet løsning i sanntid.

Experian Ascend er en integrert del av Experians arbeid med innovasjon og vil øke norske bedrifters evne til å få mest mulig verdi og utbytte av big data

Hvordan jobber bedrifter med data i dag?

  • 29 % av bedrifter klarer å kombinere datakilder slik at det gjøres om til innsikt
  • 40 % av bedrifter tar beslutninger basert på intuisjon
  • 78 % av bedrifer har investert i anvaserte analyser

Experian Ascend gjør det mulig å:

  • oppnå ny markedsinnsikt
  • vurdere strategier effektivt
  • håndtere risiko
  • utvikle og forbedre kunderelasjoner

Ønsker du å hente ut verdifull innsikt og få mest mulig verdi ut av dine data, for å kunne ta bedre beslutninger?

Andre løsninger som kan være av interesse...

InStrategy

InStrategy kombinerer data, software og analyse i èn samlet løsning. InStrategy automatiserer kredittbeslutninger og gir konsekvente beslutninger i sanntid.

Datavask & Overvåkning

Læs om hvordan EnergiMidt har automatiseret sin kreditvurderingsproces med Experian

Våre kompetanseområder

Ta en titt på våre kompetanseområder, vi finner en løsning sammen:

Automatisering

Effektiviser forretningen din og oppnå store besparelser ved å automatisere kredittbeslutninger og digitalisere forretningsprosessene

Les mer

Intelligente beslutninger

Ta bedre beslutninger raskere om både eksisterende og nye kunder ved hjelp av kombinasjonen data, teknologi og innsikt.

Les mer

Advanced Analytics

Avansert analyse kan gjøres mye enklere enn du tror. Vi hjelper deg med å gjøre det avanserte enkelt, så du kan treffe konsekvente, datadrevne beslutninger.

Les mer

Svindel og Compliance

Er firmaet ditt underlagt hvitvaskingsloven? Eller vil du sikre deg og firmaet ditt mot svindel? Les mer om løsningene våre for Compliance & Fraud her

Les mer