Avansert dataanalyse

Får du fullt utbytte av dataene dine?

Våre nyeste undersøkelser viser at 40 % av alle norske ledere fremdeles tar de fleste av beslutningene sine basert på eget instinkt. Med Advanced Analytics kan du treffe datadrevne beslutninger enklere og raskere enn noen gang tidligere.

Med Advanced Analytics oppnår du:

  • Kortere tid til markedet, smidigere prosesser og raskere respons på markedsbehov
  • Tilgang til den nyeste analyseteknologien gjennom datatjenestene våre
  • Automatiske dataanalysefunksjoner, slik at du ikke lenger behøver å ha studert datavitenskap for å utnytte dataene dine

Hvordan kommer du i gang?

  • Experian kan gi deg verktøy, som ved hjelp av avansert kunstig intelligens og maskinlæring gir deg intelligente analysemiljøer og modeller. Med dem kan du lett undersøke effekten av forskjellige forretningsstrategier før du går videre med dem.
  • Det er viktig at du får grundig rådgivning hos eksperter, så du vet at du ender opp med den rette løsningen. Derfor oppfordrer vi deg til å kontakte salgsavdelingen vår, så de kan koble deg til en av dataekspertene våre.

Vil du høre mer om hvordan du kan få fullt utbytte av bedriftens data?

Få mer kunnskap …

Experian Ascend – Analytics on Demand

Experian Ascend er et effektivt og sikkert analyseverktøy, som du bruker etter behov, og som gjør deg i stand til å treffe datadrevne forretningsbeslutninger raskere og med mer innsikt enn noen gang før.

Last ned vårt nyeste webinar om Advanced Analytics