Experian Automated Loan Restructuring Tool

Et verktøy for enkel restrukturering av lån

Restrukturering av lån er tidkrevende. En prosess som negativt kan påvirke den helhetlige kundeopplevelsen og operasjonelle effektiviteten. Derfor har vi i Experian utviklet et restruktureringsverktøy for å hjelpe din bedrift med å redusere tidsbruken samtidig som effektiviteten optimaliseres.

Det nye forbearance-verktøyet er en god løsning for deg som bruker mye tid på manuelle prosesser når kundenes finansielle situasjon endres. Verktøyet gir viktige svar på minutter i form av et riktig resultat basert på tilgjengelig data. Hvilket i praksis gjør at mer tid kan frigjøres til fokus på kjernevirksomheten.

Få svar i løpet av sekunder og skap mer tid til kundene dine

Redusere driftskostnadene samtidig som effektiviteten økes

Kan enkelt tilpasses den enkelte kundes finansielle situasjon

Vil du vite mer om Experian Automated Loan Restructuring Tool?

Fyller du inn skjemaet under, så hører du fra oss.

Sånn kommer du i gang

Det begynnes med en analyse av historiske kundedata. Deretter sendes dataen gjennom vårt verktøy for å sikre at løsningen er nyttig for nettopp din bedrift.

Verktøyet bruker AI og maskinlæring for å skape riktige matematiske løsninger basert på tilførselen av variabler. Verktøyet krever spesifikk tilførsel av informasjon som lånebeløp, rente og kredittscore for å tilby de riktige rådene og betingelsene.

Dersom du ønsker en teknisk gjennomgang, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.