Beslutningsplattform for bedrift

Experian PowerCurve

Hva er PowerCurve?

Med PowerCurve-plattformen kan du treffe beslutninger basert på bedre informasjon på en effektiv og fleksibel måte som er tilpasset våre dynamiske forretningsmiljøer.

PowerCurve er en komponentbasert plattform for strategidesign og -utførelse, beriket med en rekke funksjoner for bedre beslutningstaking når det gjelder kredittrisiko.

Bedre beslutninger for en bedre kundereise

Forholdet mellom deg og kundene dine er langt mer enn bare en serie enkeltaktiviteter. Sammen representerer de kundereisen.

Enhver kundereise byr på en mulighet for en positiv opplevelse, men for mange organisasjoner er dette blitt mye mer komplisert. Raskt skiftende regelverk, økte kundeforventninger og dynamiske markedsforhold har økt presset på selskaper og kan ha store innvirkninger på disse ytterst viktige kundeforholdene.

Nøkkelen til håndtering av kompleksiteten og en optimal kundereise er ofte avhengig av beslutningene en organisasjon tar vedrørende kundene. Disse beslutningene kan ha stor innvirkning på nøkkeltallene for et selskap – for eksempel erverving av nye kunder, andel av hvor mye eksisterende kunder bruker samt eksponering for risiko, for bare å nevne noen.

Kontakt oss og finn ut hvordan vi kan hjelpe din bedrift ta bedre beslutninger

Treff intelligente beslutninger med …

PowerCurve Originations

For at vokse lønsomt har du brug for effektive processer baseret på analyse og kontrol.

Ved at automatisere datatilslutning på tværs af kreditoplysningsbureauer og kundekilder får din virksomhed mulighed for at udnytte værdien af udvidede dataaktiver for et komplet overblik over potentielle kunder.

Med effektiv beslutningstagning og styring af forretningsprocesser og synlighed i realtid giver løsningen mulighed for at foretage kundeerhvervelser, træffe gode beslutninger og opbygge gode kunderelationer.

PowerCurve Customer Management

PowerCurve Customer Management gør organisationer i stand til, at kombinere flere datakilder, som muliggør et 360 graders kundeoverblik. Det gør organisationen i stand til at tage beslutninger om kundehåndtering på både kunde- og organisationsniveau. Det giver indsigt i dynamikken i dit forhold til hver kunde.

Målinger af risiko, lønsomhed, tendenser og levetidsværdi, gør dig i stand til at tilpasse data, segmentere og håndtere kunder via deres foretrukne kommunikationskanaler.

Du leverer hurtig, praktisk, og frem for alt, lønsom service.

PowerCurve Strategy Management

PowerCurve Strategy Manager bruger avancerede analyseværktøjer til at udnytte værdien af dine data og identificerer potentielle indtægter og risici ved enhver kundekontakt.

Det hjælper dig til at se tidlige tegn på, at markedet og kundernes adfærd ændrer sig, så du hurtigere kan tilpasse dine beslutningsstrategier for at undgå negative påvirkninger og udnytte nye muligheder.

Dette gøres ved hjælp af indbygget strategi monitorering, simulering og PowerCurves optimeringsfunktioner.

PowerCurve OnDemand

Vår kompetanse

Ta en titt på kompetansen vår og la oss finne en løsning sammen.

Automatisering

Effektivisér din forretning, og opnå store besparelser, gennem automatisering af dine kreditbeslutninger og digitalisering af dine forretningsprocesser.

Les mer

Intelligente beslutninger

Ta bedre beslutninger raskere om både eksisterende og nye kunder ved hjelp av kombinasjonen data, teknologi og innsikt.

Les mer

Advanced Analytics

Avansert analyse kan gjøres mye enklere enn du tror. Vi hjelper deg med å gjøre det avanserte enkelt, så du kan treffe konsekvente, datadrevne beslutninger.

Les mer

Compliance & Fraud

Er firmaet ditt underlagt hvitvaskingsloven? Eller vil du sikre deg og firmaet ditt mot svindel? Les mer om løsningene våre for Compliance & Fraud her

Les mer