Aperture Data Studio

I en verden hvor data får mer og mer betydning bør kvaliteten på dataene får høyere fokus i bedriften.

Pålitelig, nøyaktig og komplett forbrukerinnsikt.

Aperture Data Studio er et kraftig og brukervennlig verktøy for behandling og administrasjon av dine data. Aperture datastudio vil raskt gi oversikt over dine datasett, analysere kvalitet, finne mangler og identifisere muligheter. Aperture gir forretningsbrukeren raskt og enkelt full kontroll og muligheter for sofistikerte arbeidsflyter. Med muligheten for å benytte interne og eksterne datakilder for beriking av datasettet vil dataverdien, og bruksområdene, økes!

En perfekt løsning for å analysere, rense, sortere og endre data.

Aperture Data Studio lar deg skape sofistikerte arbeidsflyter via maskinlæringsalgoritmer. Dette hjelper deg med automatisk merking av data, samt berike eksisterende data ved hjelp av interne og eksterne kilder. Via Experian Data Quality Community kan du dele ideer og innsikt med relevante personer.

Én plattform

Oppbevar alle databehandlingssett på et sted. Smarte analyser, rensing, validering, endring og berikelse i én løsning. I tillegg kan skripting og prediktive verktøy innlemmes. Bygg egne datamanipulasjoner samtidig som du jobber med eksisterende teknologi og datakilder.

Rask løsning

Det går fort å implementere løsningen. Vi snakker om dager – ikke måneder. Det kreves minimalt med opplæring, du kan på få timer sette opp databehandlingsrutiner.

Dine data møter våre data

Løsningene våre behandler og matcher millioner av dataposter fra flere kilder. Data overlegges og identifiseres på kort tid. Du får umiddelbar tilgang til våre globale data for å forbedre, validere og redusere risiko, samt forbedre kommunikasjonen og analyser.

De beste dataene gir de beste resultatene

Single Customer View (SCV)

Få bedre kundeinnsikt ved å tilby kundesentrert dataforberedelse, overvåking, de-duplisering, verifisering og økt verdi.

Datamigrasjon

Vellykket migrasjon takket være rask lasting, kraftige analyser, administrasjon av arbeidsflyter og enkel prototyping.

Dataprofilering

Profiler data raskt og enkelt for oversikt over mangler som er viktig første skritt for å rense, sammenslå og validering av data.

Forberedelse av data

Proaktivt identifiser datakvalitetsproblemer før det negativt går utover virksomheten. Noe som gjøres via et robust dashboard for datakvalitet, gjenbrukbare arbeidsflyter og regler.

Datastyring

Aperture har en rekke styringsspesifikke funksjoner. For eksempel administrasjon av ordlister og forvaltningsovervåking.

Compliance

Data Studio analyserer hele datasettet og reviderer hvert trinn i beredskapen for lovpålagt rapportering og åpenhet i data og prosesser. Reduser med andre ord risikoen for utfordringer rundt «compliance».

Veiledning for Experian Aperture Data Studio

Utforsk neste generasjon dataadministrasjonsplattform for å se hva den kan utrette for bedriften.

Aperture Data Studio for deg med ansvar for datakvalitet

Utforsk hvordan den kraftige løsningen kan hjelpe deg må å skape solide datakvalitetskontroller for å sikre at dataene er skreddersydd for formålet.

Bloor om Experian Aperture Data Studio

I denne omtalen kan du lese om egenskapene og brukervennligheten til den nye løsningen.

Er du interesseret i å høre mer om Aperture Data Studio?

Ikke nøl med å kontakte oss. Vi kommer tilbake så snart som mulig.