Dette stedet anvender informasjonskapsler (cookies) for å måle bruk, og for å gi den den beste opplevelsen. Ved å fortsette å browse på denne siden aksepterer du disse informasjonskapslene. Klikk her for å få mer informasjon, eller for å endre innstillinger for informasjonskapsler.

Trusso

Kategorisering av transaksjonsdata

Kontakt oss her

Fra transaksjon til innsikt

Trusso kategoriserer kundens rå økonomiske data, for eksempel transaksjonsdata, i forhåndsdefinerte innregister om inntekter og utgifter. I hovedsak forvandler Trusso data til informasjon. Denne informasjonen hjelper på sin side til å informere beslutninger som er tatt om prisene til produktet, personalisering av tjenester og tverrsektorielle partnerskap. Det er viktige fordeler Trusso gir virksomheten din. Trusso muliggjør blant annet raskere og bedre beslutninger, tilpasning av service, ansvarlig behandling av kundedata og automatisering av manuelle prosesser. Mer om maskinlæring: Den automatiske karakteren av selvlæring gjør at Trusso enkelt kan tilpasse seg forskjellige måter å presentere regnskapsinformasjon og til endringer i transaksjonsbeskrivelser. Der er det mer smidig og nøyaktig enn konvensjonelle regelbaserte metoder. Konvensjonelle metoder faller bak når endringer i beskrivelser av data.

Tre funksjoner i Trusso:

  • Høyt nivå av granularitet som gir mulighet for dyp og detaljert analyse av dataene. Dette avdekker skjulte trender i kunders atferdsmønstre og preferanser.
  • Integrerte teknikker for selvlæring som gir stor nøyaktighet når du arbeider med usettede data.
  • Evne til å krysse referansedata med andre daya for å få enda større innsikt.

Maskinlæring hjelper:

  • Digitalisere prosessen
  • Forbedre kundeopplevelsen
  • Ta inn nye data
  • Ta informerte beslutninger
  • Bygge en verdiutveksling
  • Reduser kostnadene

Vil du høre mer om hvordan du kan få fullt utbytte av transakjonsdata?

Finn ut mer...

Trusso - Fra transaksjon til innsikt

Les mer om hvordan Trusso kan hjelpe deg med å ta bedre kredittbeslutninger basert på transaksjonsdata.

InStrategy

Innhent nye kunder raskt og effektivt gjennom automatiserte kredittbeslutninger

Vår kompetanse

Vi kan hjelpe deg med alle stadiene av kundelivssyklusen. Ta en titt på kompetansen vår og la oss finne en løsning sammen.

Automatisering

Effektivisér dine prosesser og reduser omkostninger gjennom automatisering av kredittbeslutninger og digitalisering av forretningsprosesser

Les mer

Intelligente beslutninger

Foreta bedre beslutninger raskere gjennom en kombinasjon av data, teknologi og innsikt

Les mer

Advanced Analytics

Analysearbeid kan gjøres mye enklere enn du tror. Vi hjelper deg med å gjøre det avanserte enkelt, slik at du får mest utbytte av dine data og kan treffe konsekvente og datadrevne beslutninger.

Les mer

Compliance & Fraud

Er du opptatt av å beskytte din bedrift mot svindel? Les mere om våre løsninger innen Svindel og Compliance

Les mer

Siste innlegg

Les de siste innleggene her.