Intelligente Beslutninger

Treff bedre beslutninger raskere

Ta bedre beslutninger raskere om både eksisterende og nye kunder ved hjelp av kombinasjonen data, teknologi og innsikt. Vi kan hjelpe deg gjennom hele kundelivssyklusen fra velkomst til inkasso.

Vi hjelper deg med å:

  • Ta bedre beslutninger raskere og mer kostnadseffektivt
  • Skape en rask og problemfri kundeopplevelse
  • Optimalisere forretningen din gjennom hele kundelivssyklusen

Slik gjør vi det:

  • Tilgang til sanntidsdata og beslutningsverktøy når det er som viktigst i kundeforholdet.
  • Vi gir deg muligheten til å være mer innovativ med data og analyseverktøy.
  • Vi gir deg økt oversikt og synlighet over alle kundeprosessene og hjelper deg med å bli mer effektiv på de områdene som betyr mest.

Vil du høre mer om hvordan du kan få fullt utbytte av bedriftens data?

Få mer kunnskap …

PowerCurve

PowerCurve optimaliserer forretningen din gjennom hele kundelivssyklusen. Integrer dataene og analysene dine i beslutningsprosessene, automatiser kundeerverving og treff komplekse kundebeslutninger raskt og kostnadseffektivt. PowerCurve er et sant «power house»

InStrategy

InStrategy automatiserer prosessen for behandling av kredittsøknader og gir deg tilgang til konsekvente kredittanbefalinger i sanntid. Det gir deg muligheten til å opprette kunder raskt og effektivt.

Vår kompetanse

Vi kan hjelpe deg med alle stadiene av kundelivssyklusen. Ta en titt på kompetansen vår og la oss finne en løsning sammen.

Automatisering

Effektiviser forretningen din og oppnå store besparelser ved å automatisere kredittbeslutninger og digitalisere forretningsprosessene

Les mer

Intelligente beslutninger

Ta bedre beslutninger raskere om både eksisterende og nye kunder ved hjelp av kombinasjonen data, teknologi og innsikt.

Les mer

Advanced Analytics

Avansert analyse kan gjøres mye enklere enn du tror. Vi hjelper deg med å gjøre det avanserte enkelt, så du kan treffe konsekvente, datadrevne beslutninger.

Les mer

Svindel og Compliance

Er firmaet ditt underlagt hvitvaskingsloven? Eller vil du sikre deg og firmaet ditt mot svindel? Les mer om løsningene våre for Compliance & Fraud her

Les mer