Kredittverdighet

Bedre innsikt for økonomiske beslutninger basert på bedre informasjon

Våre data og innsikt kan gjøre deg tryggere i avgjørelsene dine, så du raskt og enkelt kan vurdere en persons økonomi.

Å vite hvor god råd en enkelt forbruker har til produktene eller tjenestene dine er viktig når du skal finne det riktige produktet til riktig person. Våre data og tjenester kan gjøre deg tryggere i avgjørelsene dine ved at du raskt og enkelt kan vurdere en persons økonomi gjennom hele kundeforholdet.

Vår metode for økonomisjekk

  • Som offisielt godkjent leverandør av løsninger og en Account Information Service Provider (AISP – leverandør av kontoinformasjonstjenester) vet vi at prosessen som evaluerer hvorvidt en person har råd til kreditt ved å verifisere dennes inntekt og forbruk av penger, ikke bør være lik for alle.
  • Vår Affordability Check-løsning tilbyr muligheten til å bruke byrådata og kontoutdragsdata som Open Banking og betalingstjenestedirektiv 2 (PSD2) har gjort tilgjengelige. Slik at du kan tilby relevante, rettferdige og fleksible prosesser som er individuelt tilpasset.

Experians Affordability Check drevet av Open Banking

Experians Affordability Check-løsning bruker den enorme mengden data som Open Banking har gjort tilgjengelig. Her bringes alle de nødvendige komponentene sammen for å skape en effektiv kredittgodkjenningsprosess.

Datatilgang – leverer byrådata og kontotransaksjonsdata ved hjelp av sikre API-er, slik at du får et helhetlig bilde av om en person har råd til kreditt.

Dataanalyse – Trusso, vår automatiske kategoriseringsmotor, fordeler rådata i inntekts- og utgiftskategorier i sanntid. Dermed blir det enklere for deg å inkludere dem i prosessene dine.

Datatilførsel – Ved hjelp av sikre API-er blir dataene levert til utlåneren. Dermed kan du tilby en sømløs, skreddersydd kundeopplevelse.

Kontakt oss og finn ut hvordan vi sammen kan skape en effektiv kredittgodkjenningsprosess

Webinar: Open Banking og PSD2: Hvordan regulering kan bidra til forretningsvekst

Vår kompetanse

Ta en titt på kompetansen vår og la oss finne en løsning sammen.

Automatisering

 Effektiviser forretningen din og oppnå store besparelser ved å automatisere kredittbeslutninger og digitalisere forretningsprosessene

Les mer

Intelligente beslutninger

Ta bedre beslutninger raskere om både eksisterende og nye kunder ved hjelp av kombinasjonen data, teknologi og innsikt.

Les mer

Advanced Analytics

Avansert analyse kan gjøres mye enklere enn du tror. Vi hjelper deg med å gjøre det avanserte enkelt, så du kan treffe konsekvente, datadrevne beslutninger.

Les mer

Svindel og Compliance

Er firmaet ditt underlagt hvitvaskingsloven? Eller vil du sikre deg og firmaet ditt mot svindel? Les mer om løsningene våre for Compliance & Fraud her

Les mer