Kundeopkøbsplatform

Experian PowerCurve

Hvor effektiv er kundekvalifiseringsprosessen din?

Dataomfanget vokser. Det gir deg en mulighet til å bygge opp et helhetlig bilde av søkerne dine, samtidig som du kan ta riktige og egnede avgjørelser, der og da og i løpet av sekunder. Kan du gjøre mest mulig ut av dette med den nåværende kvalifiseringsprosessen din?

PowerCurve Originations er vår ervervingsløsning som hjelper deg å betjene kundene dine bedre. Plattformen er utviklet for å hjelpe deg med å gjøre om de komplekse prosessene av i dag til morgendagens muligheter. Sammen med vår ekspertise i kundeerverving tilbyr den en unik kombinasjon av dataintelligens, analyse, beslutninger og utførelse for å skape en mer kraftfull løsning.

Credit & Collections Technology Awards 2017

Experians PowerCurve Originations fikk prisen for «Beste løsning for kredittreferanse og -informasjon» på den aller første prisutdelingen for kreditt- og innkasseringsteknologi.

Kreditt- og innkasseringsteknologiprisene ble lansert for å belønne teknologisk innovasjon og fremheve suksessen til firmaer og enkeltpersoner som har ledet an i forbedring av kreditt- og innkasseringsteknologien.

Da dommerne valgte Experian som vinner, bemerket de at PowerCurve Originations er: «Et produkt som har forbedret kvalifiseringsprosessen i store organisasjoner over hele verden.»

Muligheten til å bringe flere datakilder sammen og ta en avansert avgjørelse betyr at søkere kan få det rette produktet eller den rette tjenesten som passer til deres individuelle omstendigheter.

Hvordan kan det hjelpe deg?

  • Reduser tiden til beslutningen tas
  • Øk antall aksepter
  • Reduser kostnader ved kundeerverving

Hvordan fungerer det?

  • Hent inn data på søknadsstadiet
  • Kombiner data med andre informasjonskilder, inkludert kredittbyråer og dine egne databaser
  • Ta automatiserte beslutninger
  • Hjelper deg å overholde regelverk
  • Overvåker resultater proaktivt

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan forbedre kvalifiseringsprosessen?

Treff intelligente beslutninger med…

PowerCurve-plattformen

PowerCurve Customer Management

PowerCurve Strategy Management

PowerCurve OnDemand

Vår kompetanse

Vi kan hjelpe deg med alle stadiene av kundelivssyklusen. Ta en titt på kompetansen vår og la oss finne en løsning sammen.

Automatisering

Effektiviser forretningen din og oppnå store besparelser ved å automatisere kredittbeslutninger og digitalisere forretningsprosessene

Les mer

Intelligente beslutninger

Ta bedre beslutninger raskere om både eksisterende og nye kunder ved hjelp av kombinasjonen data, teknologi og innsikt.

Les mer

Advanced Analytics

Avansert analyse kan gjøres mye enklere enn du tror. Vi hjelper deg med å gjøre det avanserte enkelt, så du kan treffe konsekvente, datadrevne beslutninger.

Les mer

Svindel og Compliance

Er firmaet ditt underlagt hvitvaskingsloven? Eller vil du sikre deg og firmaet ditt mot svindel? Les mer om løsningene våre for Compliance & Fraud her

Les mer