Dette stedet anvender informasjonskapsler (cookies) for å måle bruk, og for å gi den den beste opplevelsen. Ved å fortsette å browse på denne siden aksepterer du disse informasjonskapslene. Klikk her for å få mer informasjon, eller for å endre innstillinger for informasjonskapsler.

Basel IRB Modeller

Oppnå konkurransedyktige og strategiske fordeler som hjelper deg å overholde CRD IV-forskriftene med våre fleksible AIRB-metoder.

Avanserte internbaserte ratingmetoder (AIRB) for å oppnå samsvar med CRD IV kan hjelpe finansieringsvirksomheten din med å bygge robusthet og konkurransefortrinn når det gjelder administrasjon av kredittrisiko.

Det er fundamentalt viktig å forstå kredittrisikoen tilknyttet privatpersoner og bedrifter i utlånsporteføljene dine for å kunne vurdere hvor stor kapital du bør opprettholde. Det er like viktig å kunne vise regulatoren at du forstår og kan håndtere risikoene som ligger i utlånsvirksomhet.

Tilpasser «beslutningstakingen» ved kvalifiseringsprosessen og kundeadministrasjon til risikoen.

Hvorfor skal du velge Experian?

Med over 30 års erfaring i finanssektoren jobber vi konstant med å forbedre oss og optimalisere AIRB-arkitekturen.

Vi tilbyr mer enn bare overholdelse av CRD IV-forskriftene ved hjelp av avansert analyse for å stressteste risikoen din mot en rekke økonomiske faktorer.

Hvis du styrker kredittrisikomodellen din og kapitalnivået ditt, kan du tilby riktig utlånspolitikk og -produkter til kundene dine, uavhengig av markedsforholdene.

Kontakt oss og finn ut er om hvordan du kan oppnå konkurransedyktig strategiske fordeler som hjelper deg overholde regulatoriskekrav

Ønsker du å vite mer om regulatoriske endringer?

IFRS9

Trenger du hjelp til å forstå regnskapsstandardene IFRS 9 og hvordan de påvirker tapsprognoser? Våre analyseeksperter kan hjelpe.

Vår kompetanse

Ta en titt på kompetansen vår og la oss finne en løsning sammen.

Automatisering

Effektiviser forretningen din og oppnå store besparelser ved å automatisere kredittbeslutninger og digitalisere forretningsprosessene

Les mer

Intelligente beslutninger

Ta bedre beslutninger raskere om både eksisterende og nye kunder ved hjelp av kombinasjonen data, teknologi og innsikt.

Les mer

Advanced Analytics

Avansert analyse kan gjøres mye enklere enn du tror. Vi hjelper deg med å gjøre det avanserte enkelt, så du kan treffe konsekvente, datadrevne beslutninger.

Les mer

Svindel og Compliance

Er firmaet ditt underlagt hvitvaskingsloven? Eller vil du sikre deg og firmaet ditt mot svindel? Les mer om løsningene våre for Compliance & Fraud her

Les mer