Tilgang til avanserte analyser for bedre innsikt

Våre undersøkelser har vist at mange bedrifter har utfordringer med å navigere og håntere store mengder data, og sliter med å trekke ut det fulle potensialet av dataene tilgjengelig. Dette på tross av de mange avanserte analyseteknikkene som er tilgjengelige. Vi mener at det kan gjøres enklere for bedrifter å jobbe med data og foreta analyser, og at man ikke må være analytiker for å trekke ut verdien som ligger i data. Experian leverer verktøyene og ekspertisen du trenger for å utnytte det fulle potensialet til din bedrift.

Vår unike kombinasjon av data, teknologi og analyse hjelper din bedrift med å ta de riktige beslutningene når du trenger det. Ved hjelp av skalering, hastighet og intelligens i arbeidet, sikrer vi at du får de beste resultatene.

Introduserer Experian Ascend: «On demand”

Experian Ascend er et effektivt og sikkert analysemiljø som hjelper bedrifter forutse og evaluere kritiske beslutninger raskere, og med bedre innsikt enn noensinne tidligere. Du får tilgang til Experians database som innholder en rekke datakilder. Det er også mulig å integrere bedriftens egne datakilder samt tredjepartsdata. Ved å ta i bruk Experian Ascend kan du bygge et utvalg referansemålinger, scorekort, og utvikle avanserte analyser av kundebasen i èn samlet løsning i sanntid. Dette blir presentert i interaktive formater og er utformet for bruk i styremøter.

Experian Ascend er en integrert del av Experians arbeid med innovasjon og vil øke norske bedrifters evne til å få mest mulig verdi og utbytte av big data.

Experian Ascend gjør det mulig å:

Hvordan kan vi hjelpe?

Ta kontakt dersom du ønsker å få mest mulig verdi av dine data for å kunne ta bedre beslutninger. Våre erfarne konsulenter vil samarbeide med deg for å forstå virksomhetens mål, å hjelpe deg med å oppnå disse opptil 30 % raskere enn før.

Fyll ut skjema nedenfor hvis du ønsker mer informasjon.

Loading...